Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Petits i grans fan cua per donar la carta al Patge Reial

Aquest dimarts a la tarda ha estat especial a Tiana. Hi ha arribat, pocs dies abans de la nit més màgica de l’any, el Patge Reial. És molt important que hagi visitat la Sala Albéniz del poble ja que és ell l’encarregat de recollir totes i cadascuna de les cartes que els nens i nenes han escrit.

La cua era llarga però l’espera ha valgut la pena. Cares d’emoció dels més petits però també dels més grans, ocupats immortalitzant un moment únic. I és que intercanviar paraules amb el Patge Reial, el mateix que viu amb els 3 Reis Mags, és increïble! Escolteu tot el que alguns nens i nenes s’han demanat aquest any.

 

El Patge ha tingut feina, ben bé dues hores recollint unes cartes molt treballades i molt llargues. La Local ha tingut l’honor d’entrevistar-lo i ell mateix ens ha assegurat que els petits de Tiana s’han portat molt bé i que és possible que rebin tot el que han demanat.

 

Tot i això, cap nen es porta de manera excel·lent… El Patge els ha volgut recordar que s’han de portar bé durant tot l’any i fer cas als adults.

 

Una barreja de nervis, vergonya i, inclús, por és el que descriu les emocions d’aquesta tarda. Però el Patge, que té poders màgics, ha aconseguit fer desaparèixer aquests sentiments que ens fan tremolar.

 

IMG_5297

Una tarda que ha complert l’objectiu més important: posar la carta dins del sac perquè Melcior, Gaspar i Baltasar la llegeixin a temps!

 

Junts per Tiana també entrega una carta

El grup municipal Junts per Tiana, que es troba enmig de la campanya “Ajuda’ns a fer la carta als Reis”, també ha volgut visitar el Patge. No ho ha fet amb les mans buides, li han entregat dues cartes. Una d’elles, íntegrament com l’han rebuda. L’altra, és una suma dels desitjos que han anat rebent dels veïns del poble que hi han participat fins ara.

IMG_0751

A tots els tianencs i famíles del món, només ens queda esperar que arribi el dia més anhelat pels petits, el 6 de gener. També és un moment, però, en el que tinguem l’edat que tinguem els somnis volen i la màgia es converteix en la protagonista absoluta.