Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ple de gom a gom el primer dia del Tast Tiana

El Tast Tiana continua sent un dels moments més viscuts per tianencs i tianenques durant tot l’any. Aquest divendres, pimer dia de la fira gastronòmica, la Plaça de la Vila s’ha tornat a omplir de gom a gom a mida que avançava el vespre. Cap a les 21h, a la Plaça no hi cabia ni una agulla.

Un dels espais que més curiositat ha despertat ha estat la masia de Can Riera, al carrer Lola Anglada, que ha estat recuperada especialment per aquest Tast després de la consolidació estructural que hi va fer l’Ajuntament el novembre. Els 3 dies de Tast acull la primera edició del concurs de cuina Tastet Xef.

 

Actes previs de Festa Major

El primer dia de Tast i de Festa Major petita ha començat amb una Cantata que, a les 17h de la tarda, han fet els infants de 2n de Primària de les escoles Tiziana i Lola Anglada a la Sala Albéniz.

Però el primer moment culminant ha arribat, com cada any, quan poc després de les 19.30h l’actor, còmic i humorista tarragoní Fermí Fernández iniciava el seu pregó del Tast des de la Plaça de la Vila. En aquell moment estava ja plena de veïns i veïnes, àvids de compartir aquest tret de sortida dels 4 dies festius.

Fermí Fernández ha fet un pregó ple de referències a la seva relació amb el bon menjar i el bon beure, a l’ofici d’actor i a tot allò que significa, culturalment. viure prop del Mediterrani. Aquest n’és un fragment:

 

Poc abans, l’alcaldessa Ester Pujol, acompanyada de nombrosos regidors i regidores al balcó de l’Ajuntament, donava la benvinguda a la festa i al Tast, i convidava a viure’ls des del carrer, de la manera més popular possible:

 

Tos dos han estat entrevistats, posteriorment, per Ràdio Tiana, la programació de la qual ja es pot escoltar des d’aquest divendres en temps real per internet, entrat a la portada d’aquest mateix web.

La ràdio municipal de Tiana, sempre al vostre costat, farà cada dia del Tast un programa especial en directe des de la Plaça de la Vila. Divendres i dissabte de 19h a 22h i diumenge 12, de 19h a 21h.