Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un incendi forestal crema 3 hectàrees a Alella, molt a prop de Tiana

Un incendi forestal, a hores d’ara ja estabilitzat, ha cremat aquest matí unes 3 hectàrees de pi i matoll a la zona boscosa sobre la urbanització Coma Fosca d’Alella, una àrea molt propera a Tiana. Fonts de la Policia Local han assenyalat a La local que el foc ha començat a un punt conegut com el Mirador del Bomber, dalt de la carena que separa tots dos municipis, just al costat de l’àrea dels Nou Pins de Tiana.

El foc ha començat passades les 12 del migdia a una àrea de matolls, per motius que encara s’investiguen. Les flames i, sobretot, la densa columna de fum,  han estat visibles des de molts punts de Tiana i d’Alella, com ara el mirador dels Nou Pins, tot i que no ha afectat cap vivenda ni hi ha hagut persones ferides. Una família ha abandonat per precaució la seva vivenda, que quedava prop de l’incendi,  sobre les 13h.

Els Bombers de la Generalitat hi han desplaçat 6 vehicles i un helicòpter bombarder que ha estat diverses hores treballant a la zona. L’incendi ha quedat estabilitzat sobre les 14h de la tarda.