Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Puntaires, inflables i truites per un diumenge de Festa Major Petita

El matí del diumenge de Festa Major ha començat molt animat a la zona del parc del camp de futbol. Més de 150 puntaires han omplert de puntes de coixí tot el parc per poder demostrar el seu art a tothom qui s’hi apropava. Com cada any no hi han faltat les puntaires de Tiana que han estat les organitzadores d’aquest acte que ja arriba a la seva vint-i-tresena edició. Coixins i puntes que han estat molt observades per la gent que ha transitat durant tot el matí per Tiana. Des de l’organització la Maria i la Laura valoraven molt positivament com havia anat aquesta trobada.

 

 

Per la seva banda no ha estat l’únic acte que hi ha hagut aquest diumenge al matí al parc. Els més petits de la casa han fet llargues cues per pujar als dos inflables instal·lats a la pista de ciment del parc. A més també s’ha habilitat un espai nadó per a nens de 0 a 3 anys i que ha estat molt ben valorat i acceptat pels pares.

 

El matí ha acabat amb la més que tradicional degustació de truites, en que diversos restaurants de Tiana i algunes entitats han fet una demostració de les seves dots per fer aquest menjar tan tradicional. A part de les de patata i ceba destaquen la de pa torrat amb brie de Can Roca o la ja tradicional de mongetes del ganxet i botifarra negra del Mingo.