Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un mestre xocolater mostra part del seus secrets als infants

Miquel Antoja, el xocolater i director de cuina del restaurant Sant Pau, de Sant Pol, també ha passat durant el Tast Tiana per Can Riera. Ha estat aquest diumenge a la tarda, per oferir un taller de xocolata adreçat a una trentena d’infants del poble.

Les places per participar-hi feia dies que s’havien exhaurit, i és que no era per menys: la combinació de xocolata per moldejar amb la possibilitat de fer figures era un èxit assegurat. Aquestes han estat algunes de les valoracions dels petits xocolaters, recollides a peu de figura:

 

El badaloní Miquel Antoja, va estudiar al Pere Vergés i és un fidel seguidor del Tast. Coneix molt bé Tiana, on hi té amics des que era infant. Malgrat això, l’ha sorprès molt gratament la nova vida que hi ha trobat a la recuperada Can Riera, un espai que ell recordava abandonat:

 

A en Miquel combinar els oficis de xocolater i cuiner li proporciona un equilibri, diu, molt necessari:

 

El taller s’ha completat, també aquest darrer dia del Tast, amb una degustació, per la tarda, de xocolata per a adults en què s’hi explicarà el pro0cés de temperat de la xocolata al 70% de cacau.