Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Podem es dóna a conèixer a Tiana amb una xerrada al Casal aquest dilluns

El grup local de Podem a Tiana farà aquest dilluns el seu primer acte al poble després de guanyar, amb 1.116 vots i un percentatge del 22%, les recents eleccions del 20 de desembre a Tiana.

El que constituïrà la presentació de Podem Tiana en societat serà una xerrada a càrrec de la diputada d’aquesta formació al Parlament, Jessica Albiach. El tema central: el sexisme a la nostra societat . Però també es vol debatre sobre els recents atacs masclistes que han patit dones membres de la CUP. Ho explica un dels integrants de Podem Tiana, Miquel Cantador:

 

Eugènia Díaz, una altra de les integrants de la nova formació, ha explicat que aquesta xerrada serà un més dels diversos actes que tenen previst fer, a partir d’ara, a Tiana:

 

Enric López, membre també de Podem Tiana, assegura que són conscients de la gran responsabilitat que significa que els votessin 1.116 persones al poble:

 

L’assemblea local de Podem, explica l’Enric, es reuneix conjuntament amb la de Montgat cada setmana, tot i que després funcionen separadament a cada poble.