Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Poesia a Can Riera

Can Riera acollirà aquest dijous 6 de maig, a les set de la tarda, la presentació del llibre de poemes “Pel camí dels àlbers” (Pont del Petroli, 2021), de Rodolfo del Hoyo, organitzada per Òmnium Cultural. La periodista Laura Garcia serà l’encarregada de conduir-la.

L’escriptor explica que aquesta serà la primera presentació que farà des de l’inici de la pandèmia, ja que no ha volgut fer-ne de virtuals perquè prefereix el directe. Un directe, com el d’aquest dijous, on, a part de la presentació en si, l’acompanyarà un espectacle poètic amb lectures en veu alta per part de Montserrat Cuni, Àngel Vilà, Fe Merlos i Lluís Neira i el saxo en viu interpretat per en Lluís Miras.

Rodolfo del Hoyo està vinculat des de ben petit a Santa Coloma de Gramenet i la ciutat ha sigut motiu d’inspiració per moltes de les seves obres. “Pel camí dels àlbers” no és una excepció. El recull de poemes té un aire nostàlgic, recordant el passat i el canvi en el paisatge del municipi metropolità al llarg d’aquests anys, però també inclou una part d’observacions més humorístiques.

En el llibre, però, no es troben només els seus poemes. Les fotografies de la Miriam G Troncho, amb qui ja havia col·laborat anteriorment, completen l’obra.

Del Hoyo, que també ha publicat narrativa i llibres infantils i juvenils, recorda el seu primer contacte amb la poesia en l’adolescència. No va ser fins anys més tard, però, quan ja tenia 40 anys, que va publicar el seu primer volum.

Per conèixer tots els detalls de la seva darrera obra i assistir a l’acte cal fer reserva prèvia a través del correu electrònic canalculturaltiana@gmail.com.