lalocal
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un programa de dones, fet per dones: estrena a La Local-Ràdio Tiana

“Hola, som dones”: aquest és el títol del nou programa que acaba d’estrenar La Local Ràdio Tiana. Un programa fet per dones, que vol analitzar, sota la mirada femenina, molts aspectes del món que les envolta. El programa el faran tianenques que aportaran la mirada a un mateix tema des de les seves diverses generacions. L’equip del programa va de la Rosi, de 76 anys, fins la Lívia, de 14, passant per l’Esther de 62, la Silvana de 51, la Marta de 39 i la Clara de 28.

Cada programa proposarà un o dos temes sobre els que cadascuna de les 6 dones, des de la seva experiència de vida i els aprenentages de la seva generació, hi aportarà el punt de vista.

Per a l’Esther Puget és imprescindible fer programes com aquest des d’una ràdio municipal “mentre segueixi havent dones que moren a mans de les seves parelles o exparelles”:

 

Una altra de les tertulianes del programa, la Silvana Fernández, està convençuda que ser dona és ser cíclica i que aquesta condició -i tot el que això representa- marca indefectiblement el fet de ser dona:

 

La degana del programa, la Rosi Basanta, ha volgut agrair l’oportunitat de poder fer un programa que consciencïi sobre què vol dir ser dona:

 

L’alcaldessa, Ester Pujol, ha felicitat Ràdio Tiana per fer possible un programa que visibilitzi la situació de les dones i que, també, doni a conèixer la seva mirada sobre el món:

 

“Hola, som dones” s’emetrà en directe l’últim dimarts de cada mes, de 5 a 6 de la tarda. Després, us el podreu baixar des del web de La Local i escoltar-lo des d’allà on vulgueu.