Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pugen els preus del Duet

L’any que ve anar al Duet serà més car. Els grups municipals del PSC, ERC i PP han aprovat, a l’últim ple de l’any, una modificació de les tarifes del Duet amb un increment del 1’2%. Aquesta pujada es traduirà en un preu de 56,85 euros en el cas de la quota completa d’adults (67 cèntims més que en l’actualitat),  de 27,89 euros en la del cap de setmana i de 41,83 euros en el cas de les tarifes amb limitació horària. A partir d’ara els nens que els seus pares no siguin socis també pagaran. El preu serà de 3€. Malgrat això, es congelen els preus dels jubilats i discapacitats.

CiU i Gent pel Progrés de Tiana s’han abstingut en la votació. Enric Nolis, portaveu de CiU, ha criticat aquest augment dels preus perquè només perjudica als usuaris, i assegura que els comptes de Duet “permeten mantenir els preus tal com estan ara”.

 

Tot i això, la regidora d’Esports, Núria Blasco, afirma que ara per ara “és cert que els números van sortint, però que cada any van disminuint”. Respecte l’any passat s’han donat de baixa 300 persones.

 

Per la seva banda, Joan Pau Hernández, portaveu de GPT, valora positivament que no s’hagin augmentat els preus dels col·lectius més desafavorits.

 

La proposta inicial de l’empresa concessionària Duet era augmentar un 1’5% el preu de la tarifa d’adults, però la comissió de seguiment ha aconseguit rebaixar l’increment a un 1’2%. Aquesta rebaixa s’ha fet per tal de protegir aquestes altes quotes, ja que són les que fonamentalment mantenen el servei.

Després d’una llarga reivindicació per tenir piscina coberta a Tiana l’any 2005 es va inaugurar el complex esportiu Jordi Marí. El nou equipament va incloure una zona de gimnàs i de classes dirigides. Al Duet s’hi poden fer des de classes de cycling o steps fins a les noves modes en classes com pilates o bodypum. Té piscina, jacuzzi, sauna, bany de vapor, pistes de pàdel, solàrium i sala de màquines.

Minuts desprès de la votació ja hi ha hagut reaccions a la xarxa: