Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els mitjans de comunicació centren el debat del ple

L’últim ple d’aquest 2013 ha estat ràpid, àgil i curt. En només 40 minuts s’ha finalitzat l’ordre del dia, uns minuts on pràcticament l’únic debat l’ha marcat l’àmbit de la comunicació.

El regidor de Gent pel Progrés de Tiana, Ferran Pasqual, ha obert aquesta discussió a l’insistir en la necessitat de posar data a la creació del Consell Municipal de Comunicació. Un reclam que, el grup, ha fet després de celebrar el funcionament de l’emissora municipal i d’agrair la tasca feta per part dels impulsors de La Local. Ha estat la mateixa alcaldessa, encarregada també de l’àrea de comunicació, la que ha volgut respondre a l’oposició: “es constituirà quan s’hagi de constituir”, ja que, segons Ester Pujol, els mitjans de comunicació municipals es troben en una situació d’arrencada. Pujol ha aprofitat el debat per criticar la gestió comunicativa de l’anterior govern, a qui responsabilitza de l’aturada temporal de les emissions de Ràdio Tiana: “reconegui, com a mínim, la voluntat d’aquest govern de posar les coses clares i de deixar volar els mitjans de comunicació”. Al debat comunicatiu s’hi ha afegit el portaveu d’ERC, Jordi Gost, qui ha replicat a GPT una feina d’oposició de boicot.

Ferran Pasqual, regidor GPT

 

Ester Pujol, alcaldessa Tiana

 

Jordi Gost, portaveu ERC

 

 

 El Consell Municipal de Comunicació

La formació del Consell Municipal de Comunicació forma part del projecte comunicatiu que ha estat impulsat per part del fundador de Ràdio Tiana, Isaac Salvatierra. Aquest projecte està fent possible el retorn de l’emissora municipal, que aviat recuperarà la seva programació, i ha creat la plataforma digital La Local. La Local ha entrat en funcionament des del passat 22 de novembre i, en aquest moment, ja publica notícies i reportatges de contingut local. Dins aquest projecte, doncs, està previst que, en un futur, es pugui constituir un Consell Municipal de Comunicació. El Consell permetria la participació de totes les formacions polítiques i d’altres responsables dels mitjans de comunicació en el moment de regular aquests mitjans, a més d’altres plataformes de comunicació institucionals del propi Ajuntament.