Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Què cuines, pel Tast? El Casino aposta per recuperar plats de cullera

Què fareu, pel Tast? La Local-Ràdio Tiana segueix fent entrevistes amb els 9 restaurants del poble que participen en el Tast Tiana d’aquest any, que es farà del 9 a l’11 de juny.

Un estofat de mongetes amb cloïsses i una coca d’oli amb pernil dolç, formatge manxego i xampinyons són els plats que el restaurant Club Casino portaran al Tast Tiana l’edició d’enguany. El cuiner del plat és Frank Isnard, que a causa d’un petit accident està de baixa i no podrà cuinar pel Tast. En el seu lloc ho farà Ricardo del Castillo seguint la recepta del xef.

Amb l’elecció d’aquests plats, el restaurant ha volgut apostar per la cuina de cullera que segons opinen, s’està perdent. Així ho explica Isnard:

 

Un dels plats del Casino pel Tast Tiana. Foto: tasttiana.blogspot.com
Plat del Casino pel Tast Tiana. Foto: tasttiana.blogspot.com

Els dos plats aterren per primer cop al Tast Tiana, però ja es poden demanar des de fa temps al Casino, juntament amb altres plats de cullera i tapes.

El Tast Tiana tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de juny. Els tiquets per les degustacions de menjar valdran 3 euros i els de les degustacions de vi, 2,5 euros. Els preus tenen descomptes de fins a 3 euros si es compren més tiquets a la vegada.

El programa de totes les activitats el podeu trobar a la web del seu bloc oficial.