Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: 4 propostes per viure el poble

1-filled-xl

Jazz i boleros en directe

No pots deixar escapar aquesta oportunitat si ets amant de la música i vols gaudir d’una actuació íntima i en directe. Aquest divendres a partir de les 22h, el Casal de Tiana et convida a reviure grans clàssics del jazz com ‘Fly me to the moon’ que faran parella amb coneguts boleros de l’estil de ‘Dos gardenias’ o ‘Contigo en la distancia’. David Gómez, guitarrista i cantant, i Lia Queralt, al piano, seran el duet encarregat de fer-te passar una vetllada diferent. La Local et proposa acompanyar la música amb les llesques de pa de coca del Casal i un bon vi.

 

Concert al Casal

Lloc: Casal de Tiana. Av. Isaac Albéniz, 8-10.

Dia: Divendres

Hora: 22h

 

2-filled-xl

Caminada a la zona cremada

foto (2)
El camí que porta fins al mirador

Vols veure com ha quedat la muntanya després de l’incendi del 26 de gener? La Local et proposa fer una caminada d’uns 45 minuts que no només és senzilla sinó que també és bonica. Ideal per fer en família. El punt de sortida és Can Gaietà i el destí, un mirador natural actualment socarrimat. Aconseguida la fita, amb la zona cremada als peus, si alces la mirada podràs contemplar una magnífica panoràmica de Tiana amb el mar i Barcelona de fons. Si vols carregar piles de nou, què millor que menjar una bona carn a la brasa a Can Roca de baixada.

 

Sortida: Can Gaietà

Durada: 45 minuts

Caminada fins la zona cremada2
Ruta fins a la zona cremada

 

3-filled-xl

Cinema a la Llar de les persones grans

El dissabte a les 16.30h, la Llar de les persones grans de Tiana es converteix en un cinema. Hi passaran la pel·lícula ‘El verano de sus vidas‘, un clàssic de l’actor Morgan Freeman. Un cop finalitzat el film, cap a les 18:30h, la Llar de les persones grans iniciarà una sessió de Bingo que asseguren que serà molt animada.

el verano
‘El verano de sus vidas’, la pel·lícula d’aquest dissabte

 

Cinema la Llar de les persones grans

Lloc: Llar de les persones grans. C/ Anselm Clavé, 20

Dia: Dissabte

Hora: 16.30h

 

4-filled-xl

Observant la Lluna i Júpiter

A partir d’aquest dissabte i fins el 8 de març els més petits del poble seran astrònoms professionals. El Grup d’Astronomia de Tiana organitza una trobada on els nens i nenes podran observar dos dels astres més espectaculars. En aquesta ocasió, quan toquin les set de la tarda, els petits gaudiran observant Júpiter, el planeta més gran del Sistema Solar, i la Lluna, l’astre més proper a la Terra.

observ
Observatori de Tiana

 

Observació dels astres

Lloc: Observatori de Tiana. Zona Poliesportiva.

Dia: Dissabte

Hora: 19h