Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t al poble que no s’adorm

1-filled-xl

Sortim a donar un tomb?

Doncs no, un no; tres. Aquest diumenge Tiana celebra la tradicional cavalcada dels Tres Tombs. Explica la llegenda que quan Sant Antoni Abat veia un animal ferit, el guaria. La rondalla segueix explicant que un cop va curar a un porquet i que l’animal, com a mostra d’agraïment, el va acompanyar la resta de la seva vida. És per això que, a Catalunya, Sant Antoni Abat és considerat patró dels animals, més concretament dels ases. Un any més, la ruta dels Tres Tombs de Tiana arrencarà a les 12 del migidia al Camí Dalt d’Alella i no serà fins les 13h que els animals seran beneïts davant de la Catequística. Per acabar, a les 14h es donarà un recordatori a tots els participants. Així que, si voleu mantenir sans durant molt temps els vostres animals, no falteu als Tres Tombs del poble!

st antoni abat

Lloc: Inici al Camí Dalt d’Alella.

Dia: diumenge

Hora: 12h

 

2-filled-xl

Un diumenge de teatre

Seguint amb el ritme frenètic del primer diumenge de març, us anunciem que tornem a tenir cita amb Bambolines. Aquest cop ens visita la companyia de teatre Seguint amb el ritme frenètic del primer diumenge de març, us anunciem que tornem a tenir cita amb Bambolines. Aquest cop ens visita la companyia de teatre Ytuquepintas, amb un espectacle titulat “Somnis de sorra”. No us ho podeu perdre perquè serà espectacular. Només amb les seves mans, una mica de sorra i un vidre, Borja González aconseguirà traslladar-nos a un món on els somnis es fan realitat. Tot això acompanyat de música en directe i marionetes. I, sobretot, per una gran pantalla que mostrarà el gran art que amaga la sorra. Serà a les 18h a la Sala Albéniz.

El preu de l’entrada és de 5€.
ytuquepintas1

Lloc: Sala Albéniz, Avda. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: diumenge

Hora: 18h

 

3-filled-xl

Joves escriptors de Tiana

Recordeu el concurs per a joves escriptors que Igualtat i Joventut va organitzar sota el lema “150 paraules per unes relacions en igualtat”? Doncs bé, un cop desvetllats els noms dels guanyadors, el Centre Cívic l’Escorxador té l’honor de presentar l’exposició gràfica dels textos més ben fets. Així que, amants de l’escriptura i guerrers de la igualtat, no teniu excusa. Us hi esperem a partir de diumenge i fins el 29 de març!

 

Lloc: Centre Cívic l’Escorxador, c/Josep París, 12

Dia: 1 març – 29 març

 

4-filled-xl

Autoestima’t

És complicat definir la paraula “autoestima”. Podríem dir que és el sentiment que una persona té d’ella mateixa. Aquest sentiment pot referir-se a la manera de ser, al físic… El problema arriba quan aquest sentiment ajunta personalitat i físic i, a més a més, és negatiu. L’Institut de Tiana aposta per l’exposició “Autoestima’t”, un espai on podràs aprendre sobre els principals transtorns alimentaris i convèncer-te que cadascú és com és i que hem de fer un esforç per acceptar-nos. Serà de l’1 al 10 de març. No t’ho pots perdre.

educacion

Lloc: Institut de Tiana, Avda. Eduard Fontserè

Dia: 1 març – 10 març

 

5-filled-xl

Les matemàtiques són divertides!

Si penses en la paraula “matemàtiques” pot ser que pensis que fer-ne és el nés divertit del món. O, pel contrari, pots ser que et posis les mans al cap o que se t’arrissin els cabells del nerviosisme que et provoquen! Doncs atenció! Perquè tots aquells amants o detractors de les matemàtiques podreu gaudir de l’Hora del Conte d’aquest dijous. La Biblioteca Can Baratau presenta una estona de contes i matemàtiques. Aprendreu de la forma més divertida; amb imaginació! Serà, com sempre, a les 17.30h.

matematicas

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h