Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips inferiors del Bàsquet Tiana porten una bona temporada

Aprofitant el descans del primer equip hem volgut parlar amb Sunyol Costa. A part de ser l’entrenador del primer equip també porta el Sots 21 A i és el coordinador de l’àrea masculina del club. Amb ell hem volgut repassar el que ha estat el funcionament dels equips a nivell més general. El primer equip s’ha nodrit de les categories inferiors i ha estat clau en el procés de canvi que ha experimentat el conjunt que entrena Sunyol Costa.

 

El Sènior B porta una bona ratxa

“Temible” així definia el coordinador del Bàsquet Tiana aquest equip. Ara mateix ocupa la segona plaça en una categoria molt igualada. Ha guanyat partits de molta diferència i és un bloc temible. El seu gran objectiu és pujar a tercera catalana. Així el defineix el coordinador de l’equip Sunyol Costa

 

A més creu que hi ha jugadors de les categories inferiors que ja han debutat i han ajudat a aquest equip. Fins i tot alguns són fixes per ajudar a assolir l’objectiu.

 

El Sots 21 A, la “pedra angular” del club

Un altre dels equips és el Sots 21 A. Aquest conjunt l’entrena el mateix Sunyol Costa per petició expressa. Considera que és un equip que porta temps junt i que és “el més tianenc” amb sis jugadors de la vila. A part creu que està en un bon moment de forma. Es planteja arribar a fases amb ells i creu que és la “pedra angular del club”

 

Aquesta temporada l’equip s’ha retocat amb tres fitxatges i consta d’una plantilla d’11 jugadors, un número suficient per poder aconseguir nodrir als equips i seguir endavant.

El Sots 21 B ha passat de guanyar 4 partits l’any passat a anar tercer

El Sots 21 B és una de les evolucions “més espectaculars que ha vist el club”. El coordinador creu que s’ha experimentat un canvi molt important en ells. Han passat de sumar 4 victòries la passada temporada a anar tercers a un partit del segon. Un canvi a nivell esportiu i també humà, segons el mateix Sunyol Costa

 

L’equip ara mateix és un ferm candidat a la zona alta i s’espera que el conjunt continuí en aquesta línia.