Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t i trasllada’t a Itàlia, crea i llegeix a Tiana

1-filled-xl

Tiana sap beure vi

L’acte ha quedat anul·lat 

servir-vino

 

 

2-filled-xl

Més Tiana Antica

Aquest cap de setmana Tiana Antica et proposa la vetllada perfecta. T’imagines sopar en una masia romàntica al so de la millor música italiana? Sabem que ja t’hi trobes. No et resisteixis a fer-ho realitat. Ariel Abramovich i Paul Kieffer interpretaran una mostra de la música italiana per a llaüt de la primera meitat del segle XVI. La Masia Can Roca, acollirà el duet encarregat de tocar “Canti degli Angeli”.

L’entrada per al concert té un preu de 10€. Si hi vols sopar, te’n costarà 25 més.

0ff2708b-8b1e-4fa1-a4b2-de11b561dbfd;1.0

 

Lloc: Restaurant Can Roca

Dia: dissabte

Hora: 19.30h

 

3-filled-xl

Necessites una llibreta?

Segur que si busques pels calaixos de casa teva hi trobaràs capses, fulls utilitzats però guardats, retalls d’una antiga revista… i et preguntaràs, per què guardo tot això? Aquí tens la solució. Ho guardes per assistir al taller que et proposem aquest dissabte. Amb tots aquests materials, farem llibretes reciclades. Així, demostrarem que tot el que guardem acaba servint per alguna cosa.

Us hi podeu inscriure a pij.tiana@diba.cat o trucant al telèfon 933 951 997

 

Lloc: Centre Cívic l’Escorxador, c/Josep París, 12

Dia: dissabte

Hora: 17h

 

4-filled-xl

Lletres en marxa

La Biblioteca Can Baratau no para quieta. Per aquests propers dies et proposa tres activitats. Atenció!

L’Hora del Conte

Per acabar la setmana amb bon peu, què millor que relaxar-se escoltant un tradicional conte. Aquesta setmana, la veu que relata el conta ens és molt familiar. Carme Cussó, presentadora de l’Envelat de Ràdio Tiana, explicarà ‘En Patufet’. Aquesta setmana, però, serà diferent. Recordeu que el conte es relatarà a la Llar de Persones Grans del poble. Això sí, a la mateixa hora de sempre!

clublectura

 

Lloc: Llar de les Persones Grans, c/Anselm Clavé, 20

Dia: dijous

Hora: 17.30h

 

 

Club de Lectura

Per seguir amb actes de lectura, Julian Barnes presenta “El sentit d’un final”. Coordinat per Toni Sala, el Club de Lectura d’aquest mes parlarà del llibre de Barnes, publicat el passat 2011. És un llibre breu però que dóna per molt. De ben segur que n’extreieu una nova manera de veure la vida. Tot això, a través del seu protagonista Toni Webster.

f006dafb-cc69-4e0e-9d90-21082b3e3536;1.0

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 19h

 

 

Nascuts per llegir

Les discussions entre pares i fills durant el dia a dia són inevitables en el dia a dia. Com evitar-les? Carlota Sala, especialista en tallers de maternitat i educació respectuosa i lliure, t’explicarà com solucionar els moments més crítics amb els petits monstres anomenats ‘fills’. Us hi espera al Nascuts per Llegir de dissabte. No hi falteu.

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte

Hora: 11h