Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: cap de setmana d’esport a Tiana

Aquest cap de setmana es presenta ple d’activitats esportives dins del poble. N’hi ha per a tots els gustos; futbol, tennis taula i excursions en bicicleta. Ja sabeu, aprofiteu el cap de setmana per posar-vos en forma i passar una estona divertida amb les activitats que es fan al poble!!!

1-filled-xl

¡Gooooool!

Prepara les botes de futbol, una equipació ben vistosa i… cap al camp! El dissabte a les 9h del matí s’inicia el Torneig de Futbol 7, que durarà fins diumenge. Animeu-vos-hi! Això sí, cal fer una inscripció prèvia. L’Oscar o la Laura (Esports – Ajuntament de Tiana) us en donaran tota la informació.

 

futbol

 

Lloc: Camp Municipal de Futbol, Av. Eduard Fontserè

Dia: dissabte – diumenge

Hora: 9h

 

2-filled-xl

Tennis al poble

Atenció a tots els amants del tennis de Tiana! Aquest dissabte es juga la sisena marató de tennis taula. Tot i que les inscripcions van acabar el dimecres 24 de setembre, la Local Tiana, us explica com serà el torneig per tots aquells que vulguin anar-lo a veure. La marató es jugarà en parelles i tots els jugadors seran majors de 14 anys, hi haurà un mínim de 8 partides per jugador. I el més important, els primers classificats s’enduran un premi! Si voleu veure competir els millors tennistes del poble, teniu cita aquest dissabte a les 16h al Parc de l’Antic Camp de Futbol de Tiana.

 

Lloc: Parc de l’Antic Camp de Futbol

Dia: dissabte

Hora: 16h

 

3-filled-xl
Més pedalades, menys fum

Ja s’acaba la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que s’està celebrant a Catalunya però també arreu d’Europa. Tiana vol demostrar com és possible “fer el carrer més nostre”, així que et proposem una Pedalada contra el canvi climàtic. L’objectiu és buscar noves formes de moure’ns que no contaminin tant, que siguin segures i saludables per a tots. A part de fer esport, aconseguirem que les ciutats i els pobles respirin un aire més pur i que els cotxes descansin als pàrquings.

A més a més, sabrem qui és el petit guanyador del concours de dibuix “Mobilitat sostenible”. Els alumnes de les escoles de Tiana han deixat volar la imaginació i han dibuixat com seria el poble amb formes de transport més sostenibles, més saludables i menys contaminants.

Així que infleu les rodes de la bicicleta i pedaleu contra el canvi climàtic pel centre del poble. Serà un diumenge on tots demostrarem que podem complir amb el lema “fem el carrer més nostre”.

 

mobilitatsostenible

 

Es recomana seguir l’itinerari que la policia local ha marcat per raons de seguretat.

Itinerari:

– Parc de l’Antic Camp de Futbol; c/Matas; c/Mediterrani; Plaça de la Vila; c/Lola Anglada; c/De les flors; c/Sant Cebrià; c/Bisbe Català; Av. Isaac Albèniz; c/Anselm Clavé; Pg. de la Vilesa; c/Castellar i Parc de l’Antic Camp de Futbol.   

 

Lloc: Itinerari pel centre del poble

Dia: diumenge

Hora: 11h