Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t; la cultura combat el Drac

Sant Jordi arriba per matar el drac que assetja Tiana i ho fa carregat de roses i llibres. Boniques flors vermelles i històries per descobrir que ompliran els carrers del poble aquest dijous 23 d’abril de 2015. La Local Tiana et desitja una molt Feliç Diada, que aquest dia sigui l’inici de molts viatges literaris i culturals apassionants. Això sí, queda’t a Tiana i gaudeix de les activitats que et proposem pel cap de setmana!

 

1-filled-xl

La Llegenda de Sant Jordi

Per molt que ens l’expliquin, mai ens cansem d’escoltar-la. La Llegenda de Sant Jordi és un dels clàssics literaris catalans. No us perdeu, el mateix dijous, la llegenda contada per Neus Punyuelo. Un cop més, el drac, la princesa i el valent cavaller faran néixer roses de la manera més màgica que existeix: estimant. Fem que els més menuts del poble s’enamorin de la nostra festa de la cultura i l’amor. Serà a la Biblioteca Can Baratau a partir de les 17.30h.

santj

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h

 

2-filled-xl

Com un nen petit

Aquest dissabte ens posarem a la pell dels nadons de la mà de Criansana, professionals que ens ajudaran a entendre per què els primers anys de vida són tan crucials. Ens explicaran com els nens absorveixen tot allò que veuen o senten i com, a conseqüència, tenen un comportament o un altre. Vine i sabràs les claus perquè els teus fills creixin d’una manera sana. Serà a la Biblioteca, a partir de les 11h.

bb

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10 

Dia: dissabte

Hora: 11h

 

3-filled-xl
Un Pinotxo per Tiana

Prepara’t per sentir la història de Pinotxo de la manera més original i divertida que hagis vist mai. La Companyia Mnedalerenda presenta una nova versió del clàssic nen de fusta. Una versió molt musical, on no podràs parar de moure l’esquelet. Ajuda a la Menda i a la Lerenda a aconseguir que Pinotxo, el nen de fusta, compleixi el somni de ser un nen de carn i ossos. Serà dissabte a Sala Albéniz a les 12h.

pinotxo_colorpk

Lloc: Sala Albéniz, Avgda/ Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dissabte

Hora: 12h

 

4-filled-xl

De racó en racó

Tiana és un poble que amaga molts racons. Aquest dissabte s’ompliran d’art gràcies a la Festa dels Racons. Hi haurà música, teatre, màgia, dansa poesia i espectable. Es tracta d’un recorregut per a totes les edats on un guia ens ensenyarà què s’amaga als racons del poble. El viatge començarà a l’Antic Parc del Tramvia i es farà quatre vegades; a les 16h, a les 17h, a les 17.30h i a les 18h. No tens excusa, hi has d’anar!

 

Lloc: carrers del poble

Dia: dissabte

Hora: 16h / 17h / 17.30h / 18h

 

5-filled-xl

“Les princeses també es tiren pets”

Si ets d’aquelles princesas que lluiten i són valentes, has d’anar a la Sala Albéniz aquest diumenge. Si ets dels princeps que admiren les princesas valentes i, inclús, deixen que siguin elles qui els rescatin a ells… Has d’anar a la Sala Albéniz aquest diumenge. Per què? Doncs perquè descobriràs que ningú és perfecte i que les princesas també es tiren pets. Tot això amb una esbojarrada història que ens porta la Companyia El Replà Produccions.  Serà diumenge a partir de les 18h.

les-princeses-també-es-tiren-pets1

Lloc: Sala Albéniz, Avgda. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: diumenge

Hora: 18h