Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una Diada especial a la residència d’avis

La parada de llibres de la residència d’avis Sant Cebrià, ha estat una més de la desena llarga que hi ha hagut avui a Tiana. Per als residents, Sant Jordi és una de les jornades especials i cada any la preparen amb força ganes i il.lusió. Estar actiu és estimulant, expliquen els avis i àvies de la residència,  així que enguany han confeccionat roses amb fusta i goma, i punts de llibre casolans que també han venut a la paradeta. Ens ho ha explicat la seva terapeuta ocupacional, Sílvia Mejía:

 

Aquesta Diada de llibres i roses, però, fa que alguns dels ancians de la residència estiguin un pèl nostàlgics: es impossible no recordar èpoques passades.

 

Però no per a tothom és una jornada de records tristos. Per a la resident Maria Socorro Mas, aquesta Diada és especial i sempre la il.lusiona:

 

Amb els diners que guanyin venent els llibres, que són de 2a mà, els avis i àvies faran una excursió per la costa del Maresme el proper mes de maig. Han preparat aquest moment durant mesos, als quals han anat guardant els llibres que la família i amics tenien per donar-los, sempre pensant en la Diada de Sant Jordi.

 

ambient sant jordi 2015 040