Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: comencen les activitats de tardor al poble

Com ha anat l’estiu? Esperem que genial. Després de les vacances i la Festa Major, torna amb més energies que mai, el Queda’t; l’espai que us proposa plans de tot tipus. L’objectiu? Que aprofiteu el cap de setmana enriquint-vos cultural i personalment. Això sí, sempre fent poble. Perquè Tiana és petit però dóna guerra. Preparats per una temporada més d’entreteniment i idees per no quedar-te a casa? Som-hi!

 

1-filled-xl

Has visitat mai Sant Joan de les Abadesses?

Si no has estat mai a Sant Joan de les Abadesses, aquest divendres en tens la oportunitat. Si ja hi has estat, de ben segur que no et farà res repetir. I és que la Llar de Persones Grans proposa un itinerari per la zona al que no et podràs resistir. Es tracta d’una visita amb guia per la portalada del Monestir de Santa Maria de Ripoll, ben aviat declarat patrimoni de la humanitat. Després, a Sant Joan de les Abadesses podràs visitar el Monestir, el Museu Romànic i el Clàustre de l’Abadessa Emma, la primera en viure al Monestir. Per acabar, veuràs una exposició d’ermites romàniques del Ripollès. Tot això amb esmorzar i dinar inclosos. A les 8h en punt del matí es sortirà cap a Sant Joan de les Abadesses des del pàrquing de la petanca. No hi pots faltar!

abadesses

Lloc: Pàrquing de la Petanca

Dia: divendres

Hora: 8h

 

2-filled-xl

Cinema de muntanya

L’ermita de l’Alegria és un dels espais que més estimem els tianencs. És per això que és el lloc ideal per fer-hi activitats com, per exemple, la que us proposem per aquest divendres al vespre. A partir de les 22h podreu gaudir del film documental Valley Uprising. Diuen que és la història que mai s’ha explitat sobre el que realment van representar els escaladors de la vall de Yosemite. Així que si us voleu convertir, per una estona, en autèntics alpinistes, l’entor de l’Alegria us hi espera. Nosaltres us deixem, per anar fent boca, el tràiler del film:

Lloc: Ermita de l’Alegria

Dia: divendres

Hora: 22h

 

3-filled-xl

No cridis!

En la relació pares i fills és comú sentir la frase “No cridis!”. Si voleu saber com evitar sentir-la a les rutines familiars o, directament, eliminar-la del repertori de casa vostra, heu d’assistir a les xerrades fan les AMPA’S de Tiana. Us ensenyaran com educar els fills sense cridar i, sobretot, sense que ells cridin. Serà a partir de les 10h del matí i fins les 13h al gimnàs de l’Escola Lola Anglada. Us hi esperen a tots!

nen cridant

 

Lloc: Escola Lola Anglada, C/ Castella, 7

Dia: dissabte

Hora: 10h-13h

 

4-filled-xl

Rocòdrom a la Plaça de la Vila

Mai ha estat tant fàcil veure les persones de la mida de formigues. Aquest dissabte a partir de les 11h en teniu la oportunitat. On i com? Molt senzill. Enfilant-vos fins al cim del rocòdrom que s’instal·larà a la Plaça de la Vila del poble. Així que ja ho sabeu, si voleu passar un matí d’esport i, per què no, rematar-lo amb un bon vermut al Tiriti… Aquesta és la vostra opció ideal!

roco

 

Lloc: Plaça de la Vila

Dia: dissabte

Hora: 11h