Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tot a punt per la jornada electoral de diumenge

Les paperetes de les 43 formacions que concorren a aquest 27-S, urnes i rètols electorals ja són a punt, a l’Ajuntament, per a la jornada electoral d’aquest diumenge a Tiana.

Els votants que participin en aquestes eleccions autonòmiques -o plebiscitàries per a segons quines formacions- comptaran amb una mesa electoral més que les anteriors, les municipals. Així, diumenge hi haurà 12 meses electorals a Tiana, preparades per recollir els vots de les 6.487 persones que formen el cens electoral del poble. La mesura es va prendre donat que la Generalitat recomana que no hi hagi més de 900 electors a cada mesa electoral. La taula afegida s’instal.larà a la biblioteca Can Baratau, que diumenge en tindrà 3 enlloc de les 2 de la jornada electoral anterior.

A Tiana, igual que a les passades eleccions municipals, hi haurà cinc col.legis electorals. S’instal.laran a la Catequística, a la biblioteca municipal Can Baratau, al centre cívic L’Escorxador i a les escoles públiques Tiziana i Lola Anglada. Només en aquest últim punt hi haurà una única mesa: la resta de col.legis en tindran entre 2 i 4. De totes elles en formaran part un total de 36 tianencs i tianenques, que faran de presidents/es o de vocals.

Al sorteig per ocupar aquests càrrecs, que es va donar a conèixer a un ple extraordinari el passat 1 de setembre,  dos exregidors adscrits al PSC van resultar elegits, tal com ja vam informar a La Local. Són Héctor González, que farà de president d’una mesa a Can Baratau, i José Navarro, a qui el sorteig el va dessignar president suplent a l’escola Tiziana.

Els col.legis electorals obriran de 9h del matí fins a les 20h del vespre, ininterrompudament.