Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: història, aventura i cultura

Encetem l’octubre, el mes de tardor per excel·lència. A Tiana no podríem començar millor. La Local Tiana us presenta un recull d’activitats que faran que no puguis escarxofar-te al sofà (encara que plogui a bots i a barrals!). Prepara’t per viure la tardor al poble!

 

1-filled-xl

Viatge per la història del Maresme

Si ets apassionat de la història i t’estimes la teva comarca, no et pots perdre l’exposició “El Maresme en la línia del temps de la Guerra de Successió: 1702-1714” que s’estrena aquest dijous. Hi trobaràs documents inèdits sobre el Maresme que relaten el paper de la comarca durant la Guerra de Successió. La Biblioteca Can Baratau organitza aquesta exposició històrica i cultural que durarà la primera quinzena d’octubre.

 

1714

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous 2 d’octubre – divendres 17 d’octubre

Hora: 16h

 

2-filled-xl

“Dones grans: dones creatives”

La igualtat de sexes és una lluita present a la societat. Tant homes com dones hem aconseguit progressar tant a nivell individual com col·lectiu. La Sala d’Exposicions del Casal es prepara per retre homenatge a un grup de dones que, tot i ser ben diferents, tenen molts aspectes en comú; són treballadores, lluiten i tiren endavant amb tot allò que es proposen, tenen valors i mils d’experiències viscudes. Si bé és cert, cada una d’elles amaga una història vital que la descriu. Endinsa’t a descobrir-les.

L’horari d’exposició és de dilluns a divendres de 17h a 20h i els caps de setmana d’11h a 13h. A més a més, l’entrada és gratuïta!

 

Lloc: El Casal de Tiana, Av. Isaac Albéniz, 8-10 

Dia: dijous 2 d’octubre – diumenge 12 d’octubre

Hora: Inauguració a les 19h

 

3-filled-xl

Una imatge val més que mil paraules

Tal i com diu la dita “una imatge val més que mil paraules”. Si t’agrada la fotografia i no tens cap pla per dissabte a la tarda, te’n proposarem un d’ideal per tu. Es tracta d’un taller de fotografia i edició de la imatge digital dirigit i organitzat per Oriol Casanoves. Al llarg de les quatre sessions que té el curs (4, 18 i 25 d’octubre i 8 de novembre), aprendràs a manipular les fotografies que facis i de ben segur que acabaràs sent un artista de la càmera. O sigui que si tens més de 12 anys i t’agrada el món de la imatge ja saps què has de fer; apuntar-te al taller de fotografia que comença aquest dissabte. T’hi pots inscriure a l’Espai Jove de Montgat-Tiana i al Casal de Joves de Tiana. Apuntar-t’hi et costarà 15€.

camara

 

Lloc: Espai Jove de Tiana, c/Josep París, 4

Dia: inici 4 d’octubre – fi 8 de novembre

Hora: 17h

 

4-filled-xl

¡Fora pors!

Torna el millor moment de la setmana pels petits de Tiana; l’Hora del Conte. Estrenem mes amb un protagonista molt valent, en Pere. Segons expliquen, en Pere mai té por de res i és per això que s’atreveix a viure moltes aventures d’allò més perilloses i emocionants. Vols ser un valent com ell? La Núria Fàbregas t’explicarà com ser-ho aquest dijous a les 17.30h a la Biblioteca Can Baratau.

llibres

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h