Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Aprenem depèn dels tianencs per créixer en idiomes

El projecte Aprenem inicia el primer curs sencer a Tiana. De moment, s’imparteixen classes de català, castellà, d’anglès i francès. A mesura que vagi creixent l’oferta i la demanda podran impartir classes d’italià, àrab, xinès, alemany entre d’altres idiomes. Ens ho explica la coordina d’Aprenem a Tiana, Silvia Tió.

 

El passat juny, Aprenem va començar a impartir les primeres classes a Tiana i d’aquesta manera, també,van donar a conèixer el projecte, tot i que les classes van acabar ben aviat per les vacances.

 

El projecte d’Aprenem

 

Es tracta d’un projecte d’intercanvi de coneixements d’idiomes de forma gratuïta tant pels alumnes com pels professors. Aquests imparteixen un idioma i els alumnes n’ensenyen un altre als professors, ensenyament mutu.

 

Aquest projecte va néixer fa 10 anys de la iniciativa de Sofia Blasco i ja són 13 poblacions d’arreu de Catalunya que s’hi ha sumat.

 

Sabadell, Alella, Premià de Mar, Cardedeu, Sant Adrià del Besos són alguns dels municipis on Aprenem fa temps que està en marxa impartint cursos de 12 idiomes diferents. Un projecte que va creixent i que aquest any Tiana s’hi suma.

 

Consulta la notícia sobre l’arribada d’Aprenem a Tiana: clica aquí