Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: la màgia del Nadal arriba a Tiana

1-filled-xl

Arbre, llums i… Nadal!

El Nadal ha arribat a Tiana i, com mana la tradició del poble, el divendres es celebrarà la 4ª Encesa de l’Arbre de Nadal. Diuen que el Nadal és màgic, especial i nostàlgic. És per això que l’acte no només té l’objectiu de ser el punt de partida de les festes de nadalenques sinó que pretén ser un moment de retrobament entre la gent del poble. A més a més, representa l’inici de la Fira de Nadal, que potencia la venta de productes locals. L’acte comptarà amb la participació de la Societat Coral Joventut Tianenca i de l’Escola Municipal de Música i Dansa. Tots ells donaran el toc final a un acte d’allò més bonic. Serà a les 18.30h a la Plaça de la Vila.

L'arbre de Nadal després de l'Encesa
L’encesa de l’arbre de l’any passat

 

Lloc: Plaça de la Vila

Dia: divendres

Hora: 18.30h

 

2-filled-xl

Fira tradicional nadalenca 

Com cada any, torna la Fira de Nadal de Tiana. Els comerciants del poble us oferiran els seus millors productes per fer, entre tots, un Nadal el més perfecte possible. Alimentació, decoració, moda per a totes les edats, flors i plantes… no hi faltarà de res. Aquest any, però, l’Associació de Comerciants i Serveis Tianencs (ACIST) proposa un petit sorteig anomenat ‘Compra i guanya’ i d’altres concursos com el del Facebook, on has de penjar la fotografia més creativa i original relacionada amb el Nadal. Els premis són vals de compra amb xifres bastant elevades. Hi heu de participar per fer del Nadal al poble un impuls al comerç local!

Trobareu tota la informació sobre els concursos i diferents activitats aquí.

 

Lloc: Plaça de la Vila

Dia: dissabte i diumenge

Hora: consultar horaris aquí

 

3-filled-xl
La Marató de TV3, també a Tiana

Aquest diumenge les malalties del cor seran les protagonistes de la televisió pública catalana. I és que arriba la 23ª edició de La Marató, el programa solidari més conegut de Catalunya, que des que es va idear ha ajudat a investigar nombroses malalties que preocupen a la societat. Tiana vol afegir el seu granet de sorra a La Marató i, en concret, a la investigació de les malalties del cor. Es tracta d’un Flashmob; Alta Alella – Cava Privat, juntament amb l’Escola de Ball Pas Bàsic i el Restaurant Can Piqué i Fivin, organitzaran aquest ball que es farà tot gaudint d’un aperitiu, entre vinyes, i amb les millors vistes al mar. Tot el que es recapti, anirà destinat a La Marató. Serà a les 11h.

marato_2014

 

Lloc: Celler Alta Alella

Dia: diumenge

Hora: 11h

 

4-filled-xl

Mercat Itinerant de Productes de la Terra

Ja és segon dissabte de mes i, com sempre, La Local Tiana us recorda que teniu la oportunitat per comprar les millors fruites i verdures, les més gustoses i de qualitat, al Mercat Itinerant de Productes de la Terra. S’instal·larà, com és habitual, a l’Antic Camp de Futbol del poble. Vine a fer-te amb els productes ecològics més maresmencs de tots! Serà des de les 9h del matí fins les 14h del migdia.

 

Lloc: Antic Camp de Futbol

Dia: dissabte

Hora: 9h-14h

 

5-filled-xl

Diumenge de Bambolines

Arriba al Teatre Albéniz de Tiana ‘Sense Solta’, un espectacle on descobriràs que existeix un món on tot és possible. Endinsa’t en un joc ple de sorpreses on un surrealisme divertit i deliciós us deixarà amb els ulls com taronges i sense poder articular paraula. La companyia ‘Teatre Mòbil‘ us espera en aquest espectacle on petits i grans us transportareu a un lloc màgic. A partir de les 18.30h res serà igual.

TEATRE_BARCELONA-Sense_solta

Lloc: Sala Albéniz, Avgda. Isaac Albéniz, 8 – 10

Dia: diumenge

Hora: 18.30h