Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Joventut Tianenca homenatja l’escriptor Paco Candel

La Coral Joventut Tianenca participarà aquest dissabte en el concert De Clavé a Candel que se celebrarà al Barcelona Teatre Musical i que pretén ser un homenatge a Paco Candel, autor d’obres com Parlem-ne o Els altres catalans. Precisament, l’acte està centrat en aquest segon llibre, ja que commemora el 50 aniversari de la seva publicació. Una celebració que arriba set anys després de la mort de l’escriptor.

La Fundació Paco Candel i l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català han estat els encarregats d’organitzar aquest concert que comptarà amb més de 300 cantants de diferents corals d’arreu del territori i amb un centenar de músics. A més, a l’espectacle s’estrenarà la sardana De Clavé a Candel i l’oda A Paco Candel, del mestre Josep Mut, qui va ser director de la banda municipal de Barcelona durant més d’un quart de segle.

L’acte constarà de dues parts. Una primera on les corals faran diverses actuacions que giraran al voltant d’aportacions clau a la cultura popular catalana i una segona on tots cantaran plegats dalt l’escenari per tancar la celebració.

Per aquells que vulguin assistir-hi, les entrades ja es poden comprar a ticketmaster.es amb preus entre 12’50 i 17’50 euros.