Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t; la varietat feta poble

1-filled-xl

Festes de fi de curs

Tiana s’omplirà de música aquest cap de setmana. I és que en motiu de que s’apropa el final del curs, els alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa, volen demostrar tot el que han après aquest any. Així que si no spas què fer i t’agrada moure l’esquelet, et proposem que dissabte vagis a veure el Festival de Dansa que organitza l’Escola Municipal. Si no en tens prou, diumenge ens deleitaran amb joves talents amb el Festival de Música. Els dos espectacles seran a la Sala Albèniz a les 18h. No podreu parar de ballar!

dansa-nenes

 

Lloc: Sala Albèniz, c/Isaac Albèniz, 8 – 10

Dia: dissabte i diumenge

Hora: 18h

2-filled-xl

Missa i música

Aquest dissabte el Cor Mixt de la Societat Coral Joventut Tianenca donarà veu a la Missa Comunió que es farà a l’Església de Sant Cebrià. Si no us voleu perdre un espectacle de veus en un entorn inmillorable, no podeu faltar a la Missa que començarà a les 17h.  Vine a veure un acte religiós que s’allunya de les misses comunes.

CANTAR

 

Lloc: Església de Sant Cebrià, Plaça de l’Església

Dia: dissabte

Hora: 17h

 

3-filled-xl

Un Currículum Vitae original

Actualment és molt difícil trobar feina. Com podem fer-ho per destacar? Tiana Activa proposa un taller per aprendre a fer un currículum capaç de ressaltar sobre la resta. Es tracta d’un document en forma de vídeo, d’uns tres minuts i atractiu, concret i clar. Assistint al taller podràs saber quines qualitats tens i com les pots posar en valor d’una manera audiovisual. En definitiva, t’ensenyaran trucs per fer el possible per aconseguir arribar als objectius que et proposis.

images

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 19h

 

4-filled-xl

Lectura infantil al poble

Com cada setmana, us animem a participar a les activitats literàries per nens més conegudes del poble. Pels més petitons, l’Hora del Conte cada dijous. Pels més grans, el club que reuneix els amants de la lectura; els Culdolla. L’Hora del Conte d’aquest dijous ens farà viatjar fins al fons del mar. Núria Cruz i Rafa Almanza explicaran històries mullades per aigua salada. Els Culdolla, es passaran el divendres a la tarda navegant entre les lletres llegint i comentant els llibres més interessants de la Biblioteca.

images2

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous i divendres

Hora: 17.30h (Hora del Conte) i 17h (Club dels Culdolla)