Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t a menjar castanyes i panellets a Tiana

Ja ho diu la dita que “per Tots Sants, castanyes i cargols amb banyes”. Esperem que els cargols no hagin de sortir rere la pluja… Per la resta, no t’ho pensis més i segueix la dita al peu de la lletra. Arriba el cap de setmana de tardor més esperat de l’any així que no el desaprofitis i queda’t al poble per viure-hi l’ambient més especial. Mai se sap… potser et trobes la castanyera pels carrers del poble i et regala una paperina de castanyes calentes!

cast1

Per fer una bona celebració de Tots Sants, el Queda’t et proposa…

 

1-filled-xl

Kastanienfest

La millor manera de fer poble és participar als sopars que s’organitzen durant les festes populars com la Castanyada. Aquest cop, t’espera amb moltes ganes el Kastanienfest. Per sopar, entrepans de botifarra a preus molt assequibles. Per acompanyar el menjar, cerveses artesanes de qualitat. I de postre… Un concert de Miquel Del Roig que començarà a les 22.30h. Però això no és tot! Quan s’acabi, dona-ho tot a la nit de DJ.

T’hi esperem el divendres a les 21h al Parc de l’Antic Camp de Futbol. No t’ho perdis!!!

images

 

Lloc: Parc de l’Antic Camp de Futbol

Dia: divendres

Hora: 21h

 

2-filled-xl

1 de novembre: Tots Sants

Però no podem oblidar, sense ganes de fer drames, que el dia 1 de novembre és el Dia dels Difunts. És per això que informem que la floristeria del poble estarà oberta per tots aquells que voglueu comprar flors i portar-les al cementiri. A més a més, tot seran comoditats. L’autobús B-29 entrarà des de la carretera cap al barri de can Gosch i el cementiri per tal que s’hi pugui apropar tothom.

descarga