Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: Noves coses per fer

1-filled-xl

La Tiana modernista

Fanal modernista
Fanal modernista

Aquesta setmana us convidem a trepitjar el centre del poble i descobrir alguns dels edificis que veieu cada dia mil cops, de resquitllada, i que mai heu sabut qui els va fer, ni qui hi va viure, ni per què són allà. Tenen un tret comú, són tots modernistes o tenen detalls d’aquest estil.  Comencem?

Clica aquí per veure la visita guiada: Passejada modernista pel centre

Segueix la passejada amb el mapa.

 

 

Tiana és un dels municipis del Maresme amb un gran patrimoni modernista. Aquest any per primer cop la guia  modernista del Maresme ha inclòs alguns edificis tianencs.

 

2-filled-xl

Tiana balla Lindy Hop

El cap de setmana està pensat per desconnectar. I què millor que fugir del dia a dia fent un viatge als anys ’50 a través de la dansa. Apunta’t a ballar Lindy Hop, un ball en parella, a ritme de swing, que alegrava els ànims de milers d’americans que visitaven els pubs de jazz fa més de seixanta anys. L’Escola Municipal de Música i Dansa del poble ofereix 12 sessions perquè tu i la teva parella aprengueu a moure’us com autèntiques estrelles. Ja s’han fet un parell de classes però estem segurs que agafareu ràpid el ritme! Ah, i si no teniu parella no us preocupeu perquè us en buscaran una!

lh

Lloc: Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana, c/Ciutadella, 1

Dia: dijous

Hora: 21h – 22h

 

3-filled-xl

La Biblioteca més activa

L’Hora del Conte

Aquest dijous la Biblioteca Can Baratau arriba carregada d’històries pels més menuts. Marc Costa explicarà un grapat de contes que segur que us faran riure i us emocionaran. L’Hora del Conte obrirà el gran ‘Cabàs dels contes’ per fer-vos passar una estona màgica. Així que aneu a l’última Hora del Conte d’aquest mes i prepareu bé les orelles per no perdre’n cap detall. Us hi esperen personatges de tots colors! Preparats?

contes

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau. c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h

Club de lectura

Pels amants dels llibres, aquells que sovintegen la Biblioteca, aquest dijous serà el millor dia del mes. El Club de Lectura serà dedicat a l’escriptor, dramaturg i guionista anglès Graham Greene, autor de “L’americà tranquil”. Toni Sala analitzarà amb tots vosaltres els aspectes més significatius de l’obra. Les qüestions polítiques i l’ambigüitat de l’home modern en seran alguns dels temes a tractar.

greene

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau. c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 19h

4-filled-xl

Obi Fukenobi en concert

Obi Fukenobi és el nom artístic del tianenc David Pérez Roda. El cantant porta el seu estil peculiar a Barcelona, dijous, i a Sitges, divendres. Boleros, rumba, blues, soul, funk, pop i rock seran els protagonistes del concert de dijous del polifacètic artista. A més, presentarà temes propis.

David perez
El divendres, en canvi, se centrarà en l’estil funk a l’actuació  a la Cava del Retiro de Sitges. Si voleu acomiadarla setmana amb música i passar el dissabte i el diumenge en un poble costaner, no trobareu cap pla millor.

Lloc: Barcelona, c/ Vilardell, 23 i Sitges, Cava del Retiro, c/Àngel Vidal, 17-23

Dia: dijous (Barcelona) i divendres (Sitges) 

Hora: 19.30h (dijous) 22.30h (divendres)

5-filled-xl

Sushi a casa

Si aquest cap de setmana us ve de gust quedar-vos a casa, us recomanem que proveu un nou producte tianenc: Núvol Kinton. És el nou servei de sushi artesà a domicili. Menjar japonès a Tiana i fet per tianencs d’una generació que va créixer amb ‘Bola de drac’. La Martina i en Marc, tenen una bona carta de Makis, Nigiris i Sashimi. Podeu triar diferents menús, postres i beguda i us ho porten a casa. És bo, a bon preu i còmode.

Núvol_Kinton

Telèfon: 93 706 21 99

Horari: De dimarts a diumenge, de 19h a 24h.