Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t per viure un Carnestoltes molt tianenc

1-filled-xl

Carrers disfressats

Tianencs i tianenques, aneu preparant-vos pel que serà la Rua de Carnestoltes més divertida de Catalunya! I és que no hi ha millor manera de celebrar aquesta festa de la “poca vergonya” i del “poc sentit del ridícul” que anant disfressat pel poble amb els amics. Així que si tens més de 12 anys i molt de morro, has de formar part de la rua que recorrerà els carrers de Tiana el dissabte a partir de les 17.30h. És a dir que tu, el pirata. Tu, la bruixa. Tu, l’indi, el pallasso… i tot aquell personatge que vulguis ser per una tarda, podeu anar a les 17h al Casal de Joves a preparar-vos pel gran esdeveniment. I la resta, a les 17.30h a l’Antic Camp de Futbol. Allà us hi esperaran els Tabalers i el Combo per fer festa grossa. Ah! I, un cop acabada la Rua, hi haurà un espectacle d’animació per acabar d’arrodonir el dia. No hi podeu faltar, fora vergonyes i a ballar!

ninosenhalloweenparaimprimir1

 

Lloc: carrers del poble

Dia: dissabte

Hora: 17.30h

 

2-filled-xl

La diversió no té edat

Que divertir-se més o menys no és una qüestió d’edat, és una veritat indiscutible. Aquí a Tiana, la Llar de Persones Grans és un clar exemple que no cal ser jove per riure una estona, fer el pallasso i desconnectar del dia a dia. Aquest any, ens proposen un ball de disfresses acompanyat d’un concurs. Què té d’especial la festa? Doncs ben senzill; el conjunt més original s’endurà un premi. O sigui que no feu tard, que l’espectacle començarà el dijous les 17h. A més, no hi faltarà teca. Hi haurà pa amb tomàquet i botifarra d’ou i coca de llardons. Veniu a gaudir del Carnestoltes i brindeu per un dia on ‘tot s’hi val’ amb la Llar de Persones Grans.

big_74517_76075_80_ancianos-felices

 

Lloc: Llar de Persones Grans, C/Anselm Clavé, 20

Dia: dijous

Hora: 17h

 

3-filled-xl

Tots a córrer

Qui és, segons molts, el millor amic de l’home? El seu gos. Sovint la relació que hi ha entre un humà i el seu gos és tant especial que s’arriben a assemblar físicament. Aquest diumenge, Tiana reunirà tots aquells amos que, enamorats dels seus gossos, vulguin participar a la Canicross 9 Pins. De ben segur que serà un moment únic, és la primera vegada que els gossos acompanyen als seus amos i amics en una cursa en plena muntanya. Es donarà el tret de sortida a la carrera a les 8.30h

76278

 

Lloc: Parc de Joan Armengol

Dia: diumenge

Hora: 8.30h