Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els escriptors de Tiana tornen a competir al Maresme

Els millors escriptors del poble tornaran a competir amb els de tota la comarca. Arriba la 32a edició de la Mostra Literària de Tiana i ho fa amb aquesta novetat. Aquest 2015, els guanyadors del concurs es presentaran a la Mostra Literària del Maresme. La regidora de cultura, Núria Blasco, creu que és una bona manera de posar en valor els treballs que es presentin.

 

La Mostra Literària del Maresme també fa 32 anys. Des del Consell Comarcal celebren que “continuï avançant amb força”. Aquests premis volen donar valor a les obres guanyadores de tots els municipis i destacar-ne les millors de la comarca.

 

Cartell Mostra Literària'15

 

“Aquest any aconseguirem revitalitzar la Mostra”

L’any passat Tiana no va participar al concurs comarcal. La regidora de cultura assegurava que la Mostra estava passant per “una de les seves etapes més fluixes”. Va explicar que estaven treballant amb les escoles i l’Institut per motivar nous participants. Blasco creu que el resultat d’aquesta feina és positiu i fa créixer la motivació literària.

 

El nou espai de lectura de la biblioteca, el “Club dels Culdolla”, també està pensat per potenciar l’escriptura dels nens i nenes de primària. Una activitat que des de la regidoria de cultura asseguren que té “èxit” i que animarà la participació a la Mostra Literària.

 

Com participar-hi?

Persones de totes les edats poden presentar les seves obres a la Mostra Literària. El concurs està separat en 5 categories, segons l’edat dels participants.

El termini per presentar els treballs serà el divendres 27 de març. El lliurament de premis està previst pel 18 d’abril, uns dies abans de Sant Jordi.

 

Més informació i les bases sobre el concurs: clica aquí