Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: surt de casa, Tiana es manté activa!

1-filled-xl

La Tiana més creativa

Aquest dilluns ha començat al poble el Concurs de Microrelats i Poemes. Es tracta de despertar el gust per l’escriptura als joves de Tiana fent que es posin a la pell dels escriptors. Tots els nois i noies d’entre 12 i 18 anys que ho vulguin hi poden participar. Com es fa? Molt senzill; has d’escriure poemes o petits contes i enviar-los a l’adreça reverterop@diba.cat o bé portar-los impresos a l’adreça Anselm Clavé, 20 – de dilluns a divendres de 9 a 13 h. Sobre què he d’escriure? El tema escollit és la Igualtat de Gènere. El concurs pretén, alhora, sensibilitzar els més joves de la importància del respecte mútu en les relacions de parella. És, també, una crida a la no-violència masclista. Els guanyadors del concurs seran premiats. El termini per enviar les vostres creacions es mantindrà obert fins el 12 de desembre. Us hi animeu?

Més informació sobre les bases del concurs a: tianat.cat

Lloc: Ajuntament de Tiana

Dia: 10 de novembre – 12 de desembre

 

2-filled-xl

‘Quin temps tenim?’

A vegades és complicat gestionar el temps en la nostra vida quotidiana. És per això que cada cop ens interessem més en conèixer tècniques que ens ajudin a organitzar-nos millor i, així, poder complir amb les nostres espectatives i aconseguir el propi benestar. L’exposició que inaugura aquest novembre la Biblioteca Can Baratau posa de relleu aquestes dificultats i ens mostra les claus perquè mai ens falti temps per a res. Una reflexió interessant en un moment on el temps vola.

reloj-pared-oj-numeros-nomon

 

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: 11 de novembre – 28 de novembre

Hora: 16h

 

3-filled-xl
Més de 30 anys cantant

Es compleixen 30 anys del naixement de la Coral Infantil de Tiana, que des que va sortir a la llum ha format no només petits amants de la música sinó que ha creat grans grups d’amics. La feina feta durant tants anys es mereix una celebració i no hi ha millor manera per fer-ho que mostrant al poble com treballen en una exposició. Tindrà lloc a partir del dia 15 a la Sala d’Exposicions del Casal, a les 18h. La podreu anar a visitar fins el 22 de novembre.

karabesbatza

 

Lloc: Casal de Tiana, Avgda. Isaac Albéniz, 8-10 

Dia: 15 de novembre – 22 de novembre

Hora: 18h

 

4-filled-xl

Diumenge de caminada i igualtat

No hi ha millor manera d’aprofitar el diumenge que caminant. I encara amb més motiu si l’objectiu és realçar la saviesa que sempre han tingut les dones però que potser no se’ls ha valorat del tot. Per tant, aquest diumenge no et quedis a casa i surt a moure les cames. Apunta’t a fer una excursió fins a la Font de l’Alba i, després, a esmorzar a l’observatori.

La sortida serà a la Plaça de la Vila a les 10h.

 

Lloc: Plaça de la Vila

Dia: diumenge

Hora: 10h

 

5-filled-xl

I per últim… Activitats infantils!

Aquesta setmana La Local Tiana vol destacar dues activitats per als més menuts. Atenció:

L’Hora del conte

Aquest dijous seguim amb els contes per la igualtat de gènere a càrrec de Núria Cruz. L’objectiu? Acabar amb els prejudicis sexistes des de ben petits.

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h

 

Cap de setmana de Bambolines

Torna Bambolines amb un espectacle on la veu és l’instrument per arribar a l’èxit. Tot i això, us presentem un concert on no només es canta sinó que també es toca, es viu i es sent la música. Un cor de veus blances i a capella us espera el diumenge a la Sala Albéniz del Casal de Tiana. Vine a veure el Cor Infantil Amics de l’Unió a les 18h. Això sí, sigues molt puntual.

 

Lloc: Sala Albéniz, Casal de Tiana, Avgda. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: diumenge

Hora: 18h