Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t a Tiana i empapa’t d’art i cultura

1-filled-xl

Més Tiana Antica

La Tiana Antica d’aquest cap de setmana es divideix en dos actes que segur que seran d’allò més especials. La Local et recomana una escapada a l’Ermita per gaudir de les activitats musicals preparades.

Dissabte

El grup de música Intavolata farà un concert perfumat. L’artesana de perfum, Esperança Casas, de’l Jardí Secret serà l’encarregada d’ambientar el recital de música amb les millors olors de l’època. Serà a l’Ermita de l’Alegria. No et perdis aquesta experiència sensorial.

Lloc: Ermita de l’Alegria
 
Hora: 18.30h
Diumenge
Per si dissabte no en teniu prou, José Luís Pastor oferirà un recorregut pels instruments medievals de corda pinçada. El gran divulgador de la música medieval anirà acompanyat d’Esperança Casas, que tornarà a donar el toc perfumat a la vetllada. Apunta’t a l’espectacle medieval que viurem a l’Ermita.
Lloc: Ermita de l’Alegria
Hora: 18.30h

2-filled-xl

Llop, ¿on ets?

Ja fa uns dies es va escapar un ferotge llop… però no patiu! Després de córrer per Tiana, ha decidit aterrar a la Biblioteca Can Baratau d’on no s’hi mourà fins el 16 de juny. Us presentem l’Exposició més animal mai vista. Feu-hi un cop d’ull, aprendreu moltíssimes coses sobre el mític personatge literari. Un animal que a alguns ens fa por i, a d’altres, ens cau simpàtic i enginyós. Però, ¿què s’amaga rere aquest animal de conte?

1 El llop i la lluna plena

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10
Dia: 23 maig – 16 juny
Hora: 16h

3-filled-xl

Escriptors tianencs 

Vivim en un poble ple d’art. Com a tal, estem segurs que hi ha petits grans artistes amagats pels racons del poble. Aquesta activitat és especialment per a tots vosaltres. Sí, sí, els nous escriptors. Si teniu ganes de mostrar a tothom les vostres dots de paraula no dubteu en participar a la XXXI Mostra Literària. És tan fàcil com recollir les bases del certàmen a l’Ajuntament, on hi podreu fer les preguntes que vulgueu, o baixar-vos-les del web de l’Ajuntament de Tiana. Així que va, llapis, goma i un full en blanc i… a deixar volar la imaginació! Ah! Us recordem que teniu temps fins el 26 de maig per entregar els vostres textos.

Lloc: Ajuntament de Tiana, Plaça de la Vila
Dia: fins el 26 de maig
Hora: 9h

4-filled-xl

Peripècies i espectacle

Preparats per rebre de nou a la companyia “Les Bambolines“? Marcel Gros és el protagonista de l’obra ‘Paperipècies’. Ell és un viatger que va parar en un món on els somnis s’emboliquen amb paper de regal. Allà, hi tindrà mils d’aventures que no podrà superar tot sol. Necessita la vostra ajuda! Voleu jugar a ser mags, mims o músics? Si voleu somniar una estona aneu el diumenge a les 18h, ben puntuals sobretot, a la Sala Albéniz. Serà una experiència única. ¡I per només 5€!

Lloc: Sala Albéniz, Avda/Isaac Albéniz, 8 – 10
Dia: diumenge
Hora: 18h
5-filled-xl

Aprenem a Tiana

Tiana és un poble modern i innovador. Us presentem una nova manera d’aprendre i d’ensenyar fent amics. Es tracta d’un projecte anomenat “Aprenem”. Si domines un idioma però quedes coix d’un altre, participa a l'”Aprenem” i podràs perfeccionar l’idioma que et manca i, alhora, ensenyar-li a algú altre aquell que tant domines. Una activitat recíproca i agraïda que segur que et farà sentir millor! A més a més, no hauràs de pagar ni un euro, són tallers lingüístics totalment gratuïts! Deixaràs escapar aquesta oportunitat d’or?

Lloc: Sala de Sant Jordi, Casal de Tiana, Avda./Isaac Albéniz, 8 – 10
Dia: dimarts
Hora: 18h