Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PP defensa la integració de catalans i espanyols dins Europa

El president del Partit Popular de Tiana, Manuel Gonzalo, ha volgut variar el missatge de campanya que han ofert, aquests últims dies, la majoria de partits del municipi. Després que PSC, ERC i ICV-EUiA hagin demanat els vots d’esquerra per “canviar Europa”, aquest regidor creu que estan donant idees que “no s’ajusten a la realitat”. Segons Gonzalo, Europa està formada per representants de “tots colors” i molts eurodiputats socialistes. A més, el popular creu que parlar d’independència en unes eleccions europees és barrejar conceptes i confondre la població.

 

IMG-20140521-WA0000

De fet, durant aquesta campanya, el PP afirma ser l’únic partit que garanteix el pluralisme i la unitat del país. Entre els seus lemes, defensen una Catalunya espanyola i europea davant els que, segons ells, volen fragmentar-la de la resta del món.

A més, Gonzalo creu que el seu partit aposta per solucions que milloren l’activitat econòmica i la situació dels països europeus.

 

Finalment, el popular ha afegit que, tot i que es tracta d’unes eleccions molt diferents, els ciutadans s’haurien de sentir amb la obligació moral d’anar a votar. Manuel Gonzalo creu que la gran abstenció que es preveu és un greu error.