Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pau Riba presenta un llibre dedicat a la seva mare

Pau Riba presentarà un llibre el proper dia 2 de juny. Sota el títol “Sa Meu Mare” l’artista tianenc fa un repàs del que ha estat la vida amb la seva mare, la Mercè. Segons el mateix artista és una continuació de la seva cançó Mareta Bufona que apareixia en el disc Dioptria (1970), el que ha estat l’album més reconegut de l’artista.

En aquest llibre el cantautor ens explica la seva relació amb la seva mare i com aquesta l’ha fet canviar moltes concepcions que ja tenia preestablertes.

A l’entrevista el cantautor també repassa altres temes d’actualitat i que tenen a veure amb ell. La primera, la versió anglesa de Noia de Porcellana que han fet els finlandesos Halldor Mar. Riba reconeix que no li acaba d’agradar i la troba “patillera”. Explica la seva gira amb Pascal Comelade presentant el seu disc “Mosques de colors”.

L’artista també fa una menció al Canet Rock, en la que diu que serà “l’edició del Caim Riba”. Segons ell, el festival s’hauria de dir “Canet Pop” i reconeix que tot i els contactes no es van entendre per poder actuar.