Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: un cap de setmana molt musical a Tiana

1-filled-xl

Santa Cecília sona a Tiana

Diu la llegenda que Santa Cecília era una deesa romana, una màrtir del segle III. El dia de la seva mort, Cecília es va convertir en santa i en la patrona dels músics perquè, segons es diu, va morir cantant-li a Déu. Des d’aleshores, cada 22 de novembre, el món s’omple de música en honor seu. I Tiana no és pas menys. La Local Ràdio Tiana us fa cinc cèntims de les dues activitats que es faran per retre homenatge a la música.

Concert de Santa Cecília 

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana ha organitzat un gran concert per celebrar Santa Cecília. És un acte pensat per a famílies senceres on el protagonista serà el grup O Vals das Mouras, de música celta-folk. Aquest grup compta amb la participació d’Àlex Rodríguez, professor de l’Escola. Una proposta ideal per fer viure la música als nens del poble i per passar una bona estona en família. Serà dissabte a les 12h.

El preu de l’entrada és de 3€ i ja la podeu comprar a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

musica-071006-2

Lloc: Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana, c/Ciutadella, 1

Dia: dissabte

Hora: 12h

 

Concert de piano

El piano és un dels instruments que es caracteritza per emetre sons relaxants, transmissors de bona energia i bellesa. És per això que la Llar de Persones Grans del poble proposa un concert únicament de piano. Els amants de la música clàssica no us podeu perdre aquest concert. Hi sonaran les melodies més conegudes a càrrec dels músics Benet Ulecia i Jordi Vidiella. Serà divendres a les 17.30h. No us ho podeu perdre!

piano

Lloc: Llar de Persones Grans, c/Anselm Clavé, 20

Dia: divendres

Hora: 17.30h

 

2-filled-xl

Dues activitats destacades

Torna la fira d’objectes de segona mà

Tens objectes que ja no fas servir i que es conserven en bon estat? Vols canviar-los per d’altres que potser necessites més? Aquest diumenge se’t presenta la ocasió ideal per intercanviar objectes de segona mà. El Parc de l’Antic Camp de Futbol rebrà la fira de segona mà aquest dissabte. No deixis escapar la oportunitat per desfer-te d’allò que ja no fas servir i que sempre ocupa lloc. Ho podràs fer des de les 10.30h del matí fins les 14h del migdia.

 

Lloc: Antic Camp de Futbol de Tiana, c/Matas-Passeig de la Vilesa

Dia: diumenge

Hora: 10.30h – 14h

 

La Tiana més solidària

La Local Tiana et proposa una activitat solidària pel dissabte. Es tracta d’un festival solidari on hi pot participar tot el poble; joves, avis i nens. Comença a la Catequística a les 12h del matí amb un cercavila. A la tarda, podreu formar part de la gimcama que hi ha preparada i, després, assistir al concert que tres músics de Tiana estan preparant. La tarda serà d’allò més completa. La Tiana Solidària us proposa una xocolatada seguida d’un ‘passacarrers’ que us portarà fins al Cucudrulo del Casino del poble. Però no s’acaba aquí… allà us hi esperaran boníssims entrepans solidaris per sopar, i una estona divertida de música amb Pau Riba i els Mortimers, entre d’altres. I ara us preguntareu… ¿Quan em costarà tot això? Doncs simplement has de portar 1kg de menjar. Què et sembla? Participa-hi per demostrar la solidaritat del nostre poble!

 

Lloc: Inici a la Catequística

Hora: 12h

Dia: dissabte

 

3-filled-xl

Cava o Xampany?

Imagineu-vos que teniu un gran motiu de celebració. Arriba el moment del brindis. Què treieu, Cava o Xampany? Si sou dels que no sabeu mai si és més apropiat servir Cava o Xampany, us presentem la xerrada ideal per dissoldre tots els vostres dubtes. Josep Mª Espelta, enginyer agrícola i enòleg, oferirà una xerrada on coneixereu més sobre aquestes dues begudes tant diferents i semblants alhora. Serà a la Sala Albéniz a les 18.30h.

cava-champagne

Lloc: Sala Albéniz, c/Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dijous

Hora: 18.30h

 

4-filled-xl

La Tiana més emprenedora

Aquesta activitat va dirigida a totes aquelles persones que siguin emprenadores, que tinguin ambicions i visió d’empresa. TianaEmprèn ofereix un seminari on s’exposaran idees de negoci i on podràs obtenir les claus que et portaran a l’èxit del teu projecte d’empresa. Per aquells qui encara no teniu cap pla empresarial, no us preocupeu perquè també se us donaran les directrius per crear-ne el millor. Serà un seminari de 17h a 19h, dues hores d’innovació i energia a les dependències de l’Ajuntament.

emprenedors

Lloc: Ajuntament de Tiana, c/Doctor Mascaró, 22

Dia: dijous

Hora: 19h

 

5-filled-xl

Hora del Conte

Una setmana més, l’Hora del Conte anirà destinat a la igualtat de gènere. Aquesta setmana ‘El príncep Ventafocs’. Ho heu llegit bé, un príncep diferent, que neteja i escombra. No us ho podeu perdre perquè serà un conte que, a més a més, inclourà música. Els encarregats de fer-ho possible seran Mercè Millan com a conta-contes i Benet Ulècia com a músic. Una gran història amb una banda sonora bonica, hi ha millor combinació?

Imprimir

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h