Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: Un trio i dues “estranyes parelles” per aquest cap de setmana

1-filled-xl

Fés un trio

L’escola de Música et proposa per aquest dissabte a la tarda ‘El Trio en Fa’. Una formació de vent i corda amb Richar Vaughan (oboè), Enric Vilalta (flauta) i Gabriel Pujadas (piano). Ah, i l’entrada és gratuïta!

Trio en Fa
Trio en Fa

 

‘Trio en Fa’

Lloc: Mozartiana, Espai de formació Músical. Avinguda Isaac Albéniz, 16.

Dia: dissabte, 22 de febrer

Hora: 18h

2-filled-xl

Música en directe al Casal

Si us vau perdre el concert de Boleros i Jazz de fa dues setmanes o us va agradar tant que voleu repetir, aquest divendres 21 de febrer la Lia i en David, hi tornen. La barreja més estranya però genuïna de Tiana. David Pérez i Lia Queralt seran, de nou, els músics encarregats de fer-ho possible. La Local us recomana acompanyar el concert amb una bona torrada o un plat combinat del Casal. Els que, en acabat, no en tingueu prou i volgueu continuar la nit, ja sabeu que al Sarauhi ha  els Mortimers amb el Live Karaoke.

Lia i David
David Pérez i Lia Queralt, tocant al Casal, fa dues setmanes

 

Més música en directe al Casal

Lloc: El Casal de Tiana, Avgda. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: divendres 21 de febrer

Hora: 22h

 

3-filled-xl
‘Bambi, una vida al bosc’
Aquest diumenge la Sala Albéniz ofereix als més petits una conmovedora i clàssica obra de teatre. Bambolines presenta ‘Bambi, una vida al bosc’, un espectacle pensat per a un públic familiar a càrrec de la companyia El Replà Produccions. Amb ‘Bambi, una vida al bosc’ podreu veure com un cérvol, Bambi, neix i creix al bosc. Coneixereu els seus amics i descobrireu els perills que l’envolten. L’ajudeu a créixer i superar les seves pors? Ell us hi espera a partir de les 18h.

bambolines

‘Bambi, una vida  al bosc’

Lloc: Sala Albéniz, Avgda. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: diumenge 23 de febrer

Hora: 18h

 

4-filled-xl

Cultura pels petits

Si tens petits i t’interessa estimular-los, no trobaràs lloc millor. A la Biblioteca Can Baratau podràs treballar amb una especialista en infants aquest dissabte a partir de les 11h. Gabriela Bernal, mestra d’Educació infantil i jardineria d’infància Waldorf, és l’encarregada del ‘Nascuts per llegir’ d’aquest cap de setmana. Ofereix cultura als teus nens des dels primers anys. Opcions com aquesta en són el primer pas.

 

Cultura pels petits

Lloc: Biblioteca Can Baratau. c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte 22 de febrer

Hora: 11h

 

5-filled-xl

Torna ‘L’estranya parella’

‘L’estranya parella’ de l’Agrupació Artística del Casal torna a fer de les seves. L’obra que van estrenar el desembre passat es planta a Montgat. Enric Monreal i Heribert Aixelà encapçalen el repartiment d’aquesta obra esbojarrada que va omplir durant 5 anys seguits el teatre Borràs de Barcelona amb una altra parella insòlita: Paco Moran i Joan Pera. Aquest diumenge podeu tornar a riure amb la versió tianenca. Us en deixem un tastet.

 

Torna ‘L’estranya parella’

Lloc: Sala Pau Casals, Biblioteca Tirant lo Blanc, Montgat, Ronda dels Països Catalans.

Dia: diumenge 23 de febrer

Hora: 18h

 

Queda’t

Fes-nos arribar les teves propostes i activitats a radio@radiotiana.org