Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ràdio Tiana estrena un programa de creixement personal

Fa molt de temps que els voltava pel cap fer alguna cosa per arribar més a la gent. El moment ja és aquí: aquest dijous, la Davínia i l’Enric, terapeutes,  estrenen “Quart creixent”, un programa de creixement personal a Ràdio Tiana.

El nou programa analitzarà què és el món espiritual  “però més des del vessant del carrer, d’estar per casa: no cal ser monjo o anar a missa cada dia”, especifiquen la Davínia i l’Enric. Tots dos n’estan molt contents, de començar aquesta nova aventura:

 

Tant l’Enric com la Davínia coincideixen que hi ha “molta confusió” a lasocietat que ens envolta, pel que fa als temes de creixement personal. Amb humor, expliquen que hi ha qui els veu gairebé com a bruixots només perquè fan la seva feina: donar eines a la gent perquè estiguin millor. Eines que són a l’interior de cada persona, especifiquen:

 

Finalment, subratllen els directors de “Quart creixent”, el nou programa no pretén res més que explicar de quina manera podem ser una mica més feliços… o menys infeliços. La meditació n’és un exemple, explica l’Enric:

 

“Quart creixent” també vol ser un programa per desaprendre:

 

Alguns dels temes que tractaran al programa seran l’evolució personal, creixement espiritual, com ser feliços amb el que som i el que tenim. Un cop tractat això, els següents programes explicaran què és el reiki, la meditació, l’aromateràpia emocional, els rajos sagrats o la teràpia angèlica, assenyalen l’Enric i la Davínia. També explicaran la importància de l’exerici per estar bé emocionalment: ioga, biodansa, pilates, tai-txí o txi-kung també apareixeran al “Quart creixent”. I és que, com deia Buda, apunten tots dos, el nostre cos és el nostre temple.

Durant el programa, qui vulgui podrà trucar al telèfon directe de Ràdio Tiana, el 93 465 33 99, i intervenir-hi en directe, a més de fer-hi propostes temàtiques.

El nou programa de creixement personal es farà de 4.30h a 5.30h de la tarda, cada 15 dies, a Ràdio Tiana.