Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ràdio Tiana farà un programa especial per Sant Jordi des de la Plaça de la Vila

La Local-Ràdio Tiana comença una nova etapa, i ho fa amb un programa especial, des de la Plaça de la Vila, per Sant Jordi. Serà en directe, d’11h a 14h, des del 107.2 de la FM, com sempre.

Durant tot el matí de demà dissabte, dia de Sant Jordi, la ràdio baixarà a la Plaça per seguir en directe la Diada de Sant Jordi. El programa especial estarà conduït per Francesc Andrés i Alèxia Guilera, amb connexions en directe a càrrec de Berta Martínez. Hi haurà dos focus d’atenció: la tradicional fira de Sant Jordi, a la Plaça de la Vila, i la fira que aquest any, també amb motiu, del dia de la rosa i el llibre, ha organitzat un grapat de comerços del poble al passatge Moragas.

Per l’stand de la ràdio hi passaran, entre altres, la regidora de Cultura, Núria Blasco, botiguers per als quals aquest és un dia especial, com Celi Comas de Verd és bo o el llibreter Juanco Nunes, de Casper Botiga. També entrevistarem Pau Riba, que presenta dos llibres aquest Sant Jordi, o altres creadors que també presenten per la Diada recents publicacions, com el tianenc Jordi Sánchez o la montgatina Cristina Costa.