Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El tianenc Xavi Vinaixa ajuda a remar de Badalona a Las Vegas

El proper mes de maig des de Las Vegas podran viure l’experiència, en primera persona, de navegar pel litoral badaloní. Un fet aparentment surrealista però real. Ho viuran gràcies a les noves tecnologies i, concretament, gràcies al sistema immersiu que ha creat l’empresa Broomx. El tianenc Xavi Vinaixa és un dels socis fundadors de l’empresa i a més forma part de l’equip de rem del Club Nàutic Bétulo, un dels escenaris que han seleccionat per fer una demo del sistema que ha creat l’empresa.

Per crear aquests espais, l’empresa Broomx ha treballat junt amb dues més; amb l’empresa Movement Bed, que és la que proporciona els llits en moviment que s’utilitzen en algunes experiències, i amb Barcelona Immersive, que és dedica a generar continguts de 360 graus. Gràcies a la col·laboració entre les tres empreses navegar pel litoral badaloní és possible des del saló de casa o des de qualsevol estança on hi hagi tres parets mínimament blanques.

En el següent vídeo podeu veure una petita mostra de l’espai immersiu que ha creat l’empresa Broomx del litoral badaloní.

Aquesta és una de les demos que han creat però, en el catàleg que ofereixen, hi ha moltes més experiències que et traslladen a llocs com a una selva, a sota el mar i fins i tot es pot viure un terratrèmol. A més, alguns d’aquests espais, com el de sota el mar, són interactius.

 

El soci fundador de l’empresa Broomx, situada al districte 22@ de Poblenou , explica com va néixer aquesta empresa i com van anar desenvolupant aquest projecte.

 

 

‘Remant de Badalona a Las Vegas’

L’experiència de navegar  per la costa catalana, de la mà de l’equip Sènior de rem del Club Nàutic Bétulo, es podrà viure a Las Vegas perquè es presentarà al Mandalay Convention Center de Las Vegas. El litoral badaloní és un dels escenaris protagonistes dels espais immersius perquè el Xavi Vinaixa forma part de l’equip sènior de rem i un dia, mentre navegava, se li va ocórrer la idea i com ho van gravar.

 

El Sénior masculí de rem del Bétulo és el protagonista d’aquesta experiència i el capità de l’equip, Jordi Cobos, explica com ha vist el resultat.

 

L’equip de rem està molt content d’haver participat en aquest vídeo. El Delegat de rem del Bétulo, Jaume Teruel, explica que per ells és un orgull que un esport com el rem, que per molts és poc conegut, es projecti en l’àmbit internacional a un lloc com Las Vegas.

 

Aquesta convenció a Las Vegas es celebra del proper 4 al 6 de maig i una de les experiències que oferiran als assistents és aquesta. El tianenc, Xavi Vinaixa, també hi serà.

 

Fins ara, l’empresa Broomx ha creat algunes demos i només alguns hotels ofereixen aquests espais immersius, que et teletransporten a un racó o situació des d’un mateix punt. La idea original d’aquest projecte estava enfocada per a les habitacions d’hotel però, amb el temps, han anat desenvolupant espais immersius per a tots els públics. Aquells que estiguin interessats i encuriosits per viure aquestes experiències, ho podran fer d’aquí un mes; moment que es llençarà el producte al mercat i estarà a l’abast de tothom.