Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Rebuda institucional de Victòria Riba després del seu pas pel Benidorm Fest

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Tiana ha acollit aquest dissabte 25 de febrer la rebuda institucional de la cantautora tianenca Victòria Riba, coneguda amb el nom artístic de Vicco. Riba ha tornat a Tiana després del seu pas pel Benidorm Fest, on va aconseguir la tercera posició, i de convertir la seva cançó “Nochentera” en una de les més escoltades de les darreres setmanes.

Ara, la cantant tianenca es troba en plena ronda d’entrevistes, fent el que sempre havia somiat fer, promocionar i donar a conèixer la seva música. Així ho va expressar ella mateixa durant la rebuda:

 

La recepció va comptar amb la presència dels familiars i amics de la cantautora i de l’alcalde i els regidors i regidores de l’equip de govern, els quals van regalar a Riba un gravat d’un cartoixà de Montalegre del Parc de l’antic camp de futbol:

 

Victòria Riba ha crescut envoltada de música i toca el piano des dels 9 anys. Només amb 17 anys, abans d’acabar l’institut, li va sorgir l’oportunitat de dedicar-s’hi de manera professional a la música i l’artista Alejandro Sanz la va apadrinar musicalment.