Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Rècord de passatgers als busos de Tusgsal el 2015

Tusgsal, l’empresa d’autobusos que comunica Tiana amb Montgat i Badalona, va transportar l’any 2015 gairebé mig milió més de passatgers que l’any anterior, segons ha informat la pròpia empresa.

Una de les línies que arriba a Tiana, la B-29, és una de les quatre de Tusgsal que transporta un volum més gran de viatgers. La Local-Ràdio Tiana ha volgut conèixer la impressió d’algunes de les persones usuàries d’aquest servei. En general, tothom n’està força satisfet:

 

Hi ha , però, un punt negre: la baixa freqüència de pas els caps de setmana:

 

En total, durant l’any passat els busos grocs van traslladar 27 milions de passatgers, el que representa una mitjana, en dia feiner, de 92.000 usuaris. La xarxa diürna de Tusgsal ha millorat els seus registres en tots els mesos del 2015 però destaquen especialment l’octubre i el novembre com els de més utilització.

bus

Per tot això, es pot dir que el 2015 ha estat un bon any per al transport públic, especialment a l’àmbit del Barcelonès Nord. Les dues xarxes de Tusgsal,  diürna i nocturna, han experimentat un important increment d’usuaris: el servei nocturn ha crescut un 7’1% i el diürn ho ha fet un 4,7%.  Tot plegat, més d’un milió i mig de viatgers amb un creixement sostingut que confirma la tendència positiva iniciada el 2012.

Aquestes dades estadístiques confirmen que el creixement constant de viatgers els últims anys reflecteix la bona salut del transport públic en l’àmbit de l’àrea metropolitana de Barcelona, afirma Tusgsal. Ho reflecteixen aquestes gràfiques de l’empresa:

Evolucio viatgers