Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Reiventant el Casal de Tiana

Des d’aquest dimecres -i fins el 13 de desembre- l’Ajuntament ha posat en marxa una enquesta d’opinió entre la ciutadania de Tiana sobre el Casal.

Ja fa temps que diverses entitats del poble i part de l’oposició municipal insisteixen que cal donar-li un gir a la gestió d’aquesta entitat tianenca, per tal de fer-la més oberta i propera a les entitatss i, així, acostar-la veritablement al poble.

Un grup d'usuaris del Casal, a la zona del restaurant interior
Un grup d’usuaris del Casal, a la zona del restaurant interior

Per tot plegat, i tenint en compte que la concessió al seu adjudicatari actual està a punt de vèncer, el consistori ha posat en marxa l’enquesta. Argumenta que es tracta d’un equipament “molt important” en la vida del poble “com a espai d’oci i dinamització”. Per això, diu a manera d’introducció al qüestionari, l’Ajuntament vol millorar la gestió del servei de bar-restaurant del Casal. Alhora, pretén aconseguir una major optimització de tots els seus espais.

La Conchi i el Paco, que fa 21 anys que tenen adjudicada la concessió del bar-restaurant del Casal, valoren positivament que es faci l’enquesta:

 

IMG_7332
El Paco i la Conchi fa 21 anys que porten el bar-restaurant del Casal

El Paco té molt clar que el que a ell i a la Conchi els toca fer bé és la part de restauració, no tota la dinamització cultural o social de l’espai:

 

21 anys darrera la barra del Casal han donat al Paco un coneixement molt afinat del perfil de client que fa ús del bar-restaurant. Per això, creu que cal tenir molt en compte que, al contrari que la majoria d’establiments semblants al seu, al bar del Casal hi va gent d’edat i procedència social molt diversa, i per tant, assenyala, amb necessitats molt diferents.

La Local-Ràdio Tiana ha volgut conèixer l’opinió d’algunes persones usàries del Casal, sobre aquest espai. Molt probablement, aquestes i altres opinions es reflectiran a l’enquesta que ja està en marxa:

 

Com es fa, l’enquesta?

El procés participatiu es pot fer omplint un formulari per internet o bé escrivint les respostes en paper i lliurant-les a l’Ajuntament. Les preguntes giren entorn 4 temes: l’espai del Casal i l’ús que se’n fa, qualitat dels serveis (WC), qualitat del servei del bar-restaurant i la dinamització social i cultural dels espais del Casal.

L’Ajuntament estudia la possibilitat de fer, a més, un taller de dinàmica qualitativa on es podria opinar de forma més oberta sobre diferents temes relacionats amb el Casal.

IMG_7328