Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Reobre el servei de centre de dia de la Residència Sant Cebrià

A partir d’aquest dilluns 10 de maig es reobre el servei de centre de dia de la Residència Sant Cebrià. Segons expliquen des de l’Ajuntament, el centre compleix amb totes les mesures de protecció, prevenció i requisits establerts per les autoritats sanitàries per poder reobrir.

Tal com va explicar el regidor Jaume Darbra durant el ple de maig, es va començar a treballar en la reobertura del servei durant el mes de març amb l’objectiu d’aconseguir complir totes les condicions marcades per la Secretària d’Afers Socials i el Director de Serveis Territorials de Barcelona:

 

El 96% de residents de la Residència ja estan vacunats de manera completa. El consistori explica que la treballadora social del centre ha sigut l’encarregada de posar-se en contacte amb els residents que tenen la plaça assignada per coordinar la seva entrada.

Recordem que el ple de maig també va aprovar la pròrroga per a l’any 2022 del conveni de les 32 places de residència assistida i 20 places de centre de dia concertades amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.