Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comença el cicle de xerrades sobre criança i salut

La biblioteca Can Baratau ha acollit la primera sessió del cicle de xerrades sobre criança i salut destinada, com indica el nom, a pares i mares de nens petits. La presentació i direcció va a càrrec de l’Eva Garcia, infermera municipal escolar, que com a primera temàtica ha escollit “les rebequeries”.

Aquest concepte és el que es refereix, col·loquialment, a les “rabietes” dels nens quan estan entre els 2 i 4 anys, aproximadament. L’Eva Garcia ens explica per què resulta interessant a pares i mares:

 

D’altra banda, quant al naixement d’aquesta iniciativa, la infermera explica que per la petita infància no hi havia contingut o activitats destinada al col·lectiu i que per això es va decidir fer activitats:

 

Com bé comenta, el cicle durarà tres mesos i hi haurà una xerrada cada mes. Avui s’ha començat amb les rebequeries i avança que la segona xerrada serà sobre la retirada del bolquer:

 

La tercera xerrada comenta que, tot i que ella ja tenia una idea, finalment no té tema encara perquè volen que els pares i mares decideixin què els interessaria més tractar. Per tant, passaran una enquesta per saber què prefereixen i en base als resultats triaran el darrer tema a tractar.

Per últim, com amb totes les activitats a la biblioteca i amb la majoria d’activitats del poble amb la situació de pandèmia, per poder assistir a la xerrada s’ha de fer una reserva enviant un correu a la biblioteca ja que l’aforament és limitat.