Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Resignació i gairebé manca d’incidents a Tiana

Anar a votar una vegada més i fer ho amb resignació: aquest ha estat l’estat d’ànim de molts tianencs i tianenques que aquest 26-J, un cop més, han anat a dipositar la seva papereta a l’urna. Segurament per això a les 18h de la tarda havia votat a Tiana només un 46,56%, és a dir, 11 punts menys respecte a les eleccions del 20 de desembre. Força persones, unes 400, han optat a Tiana pel vot per correu, que es coneixerà a partir de les 20h.

Igual que a les passades eleccions del 20-D, tampoc hi ha hagut gairebé incidents però sí algun. El més destacat ha estat la desaparició, a les 12 del migdia, de quasi totes les paperetes que hi havia del Senat a la Catequística. Dos apoderats de diferents partits s’han adonat d’aquesta anomalia i han avisat al secretari municipal que ràpidament ha tornat a posar-ne.

Apoderats i nits electorals

Les principals formacions polítiques han comptat amb apoderats que han anat circulant entre els 5 col.legis electorals de Tiana. En Comú-Podem n’ha tingut 13, el PSC 12, Convergència 11, Esquerra Republicana 10 i el Partit Popular 5.

Apodertas del PP, En Comú-Podem i ERC, aquest diumenge a Tiana
Apoderats del PP, En Comú-Podem i ERC, aquest diumenge a Tiana

La majoria de partits faran seguiment de la nit electoral amb la militància aplegada. A Tiana ho faran ERC i Convergència, mentre que En Comú-Podem farà el seguiment de la nit electoral a Montgat, juntament amb l’agrupació d’aquell municipi.