Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ricard Fabra: “No hi ha cap pacte tancat, no hem parlat amb ningú”

El candidat d’ERC a Tiana ha afirmat aquest divendres a Ràdio Tiana que encara “no hi ha cap pacte tancat” sobre el futur govern de l’Ajuntament de Tiana. Assegura que “no hem parlat amb ningú”. Explica que aquesta decisió la prendrà al costat de la secció local i de tota la llista que l’ha acompanyat en aquesta campanya. “Jo no sóc ningú per dir amb qui pacto”, ha dit.

 

Membres d'ERC Tiana
Membres d’ERC Tiana

No té clar quina és la decisió que prendrà la secció local d’ERC. Tot i això, veu “coherent” que la candidata de CiU, Olga Rué, hagi demanat des de Ràdio Tiana un “pacte sobiranista” amb Junts, ERC i la CUP. En aquest sentit, però, veu “difícil” un pacte entre 4 formacions que, segons Fabra, tenen “diferències” en els programes electorals.

 

L’objectiu que comparteixen aquestes 4 formacions és sobre la independència de Catalunya. És per això que el republicà ha tornat a insistir que “a mi ningú m’ha de preguntar si sóc independentista o no, ho porto a la sang”.

Ricard Fabra iniciarà aquest dilluns una ronda de trobades amb els diversos grups que han entrat a l’Ajuntament després de les eleccions municipals. Una de les decisions que ha pres, de moment, ERC és la de “parlar amb tothom que vulgui parlar amb nosaltres”.