Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’ANC considera que la proposta de CiU és la més democràtica

A l’Assemblea Nacional Catalana a Tiana  els hi sembla “molt bé” la proposta de govern de la candidata de Convergència i Unió. Olga Rué vol promoure un govern sobiranista a l’Ajuntament de Tiana format per CiU, Junts, ERC i la CUP. Jordi Millan, coordinador de l’ANC, creu que és la opció més “democràtica”.

 

Millan considera que “se’ns intenta modificar la democràcia en el sentit de la llista més votada”. Tot i que el partit més votat va ser el PSC amb 1094 vots, creu que el poble ha votat una majoria de llistes sobiranistes. I afegeix que la suma d’aquestes, de CiU, ERC, Junts i la CUP, sumen 2.463 vots sobiranistes.  El del l’Assemblea recalca que “la majoria de la població de Tiana vol sobiranisme” i “això s’hauria de reflectir en la constitució de l’Ajuntament”.

Recorda que el compromís dels partits, que han signat el document de l’ANC , és promoure un Ajuntament sobiranista. Creu que sobre això ha de “reflexionar esquerra”, ja que de cara a un possible pacte amb els socialistes no compliria l’acord.

 

El partit socialista va crear i signar el seu propi document, diferent al de l’ANC, que defensa el dret a decidir però no la independència.