Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Roger de Gràcia presenta als Jardins de Can Baratau “Digue’m boig”, una història de salut mental en primera persona

El periodista i comunicador Roger de Gràcia presentarà aquest dissabte 21 d’octubre a les dotze del migdia als Jardins de Can Baratau el seu llibre “Digue’m boig”, una història de salut mental en primera persona en què explica que té fòbia social crònica. “Ara era el moment per escriure el llibre”, diu:

 

“Sempre m’ha sigut més fàcil treballar sobre un escenari que treballar en la proximitat”, explica en Roger. És per això que ser comunicador, encara que de primeres pugui semblar contradictori, l’ha ajudat a afrontar la seva fòbia social:

 

Una fòbia social crònica que li van diagnosticar en la vintena, però que va començar a notar molt abans. Per a ell, posar nom a què li passava va ser molt essencial:

 

La proposta d’escriure aquest llibre va arribar després de parlar amb la seva editora. Un llibre que li ha permès ordenar-se, tot i que no ha sigut un procés fàcil:

 

Malgrat això, Roger de Gràcia assegura que li ha valgut molt la pena fer el llibre, no només perquè ha pogut ordenar els seus pensaments, sinó perquè també ha pogut trencar tabús i, un cop publicat, veure que “Digue’m boig” és útil per a molta gent:

 

De fet, les presentacions com la que tindrà lloc aquest dissabte a Tiana estan sent molt especials, perquè el periodista diu que es generen moltes emocions compartides: