Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Rua, festa de disfresses i karaoke, principals ofertes del Carnestoltes a Tiana

Tiana celebrarà el Carnestoltes amb propostes per a petits, joves i grans. Tot i que el gruix d’activitats tindran lloc el dissabte 18 de febrer, la Llar de les Persones Grans farà la seva tradicional festa de disfresses un dia abans, el divendres 17. A partir de dos quarts de sis de la tarda, la Llar es transformarà en una pista de ball gràcies a la música de Duet Dava. La festa s’acompanyarà amb entrepans de truita, coca de llardons i cava.

El matí de dissabte acollirà les activitats pensades per a un públic familiar. El tret de sortida serà la Rua de Carnestoltes, que enguany començarà a les onze del matí en el Parc de l’Antic camp de futbol i farà un recorregut pel centre del poble fins a arribar a la plaça de la Vila, passant pels carrers Matas, de la Pau, Anselm Clavé, Centre i Lola Anglada.

Allà, a les dotze del migdia, tindrà lloc el pregó del Rei Carnestoltes i l’espectacle familiar “Zum” de La Tresca i la Verdesca.

La nit estarà reservada pels joves gràcies a la festa de Carnestoltes de Descorxats, que torna a la Sala Albéniz, tal com feien abans de la pandèmia, amb dos imprescindibles: el concurs de disfresses i el karaoke de De Mortimers. Des de l’entitat juvenil ens expliquen tots els detalls:

 

Obriran portes a les onze de la nit, començaran amb el karaoke de De Mortimers a dos quarts de dotze, seguiran amb el concurs de disfresses a dos quarts d’una i acabaran amb la música de DJ Bruguera a partir de dos quarts de dues.