Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Festa dels Racons engega la segona edició del concurs de cartells

La Festa dels Racons ha posat en marxa la segona edició del concurs de cartells, el certamen destinat a buscar l’obra que formarà part de la imatge de la novena edició d’aquest esdeveniment cultural. Tal com ens explica una de les organitzadores, la Gemma Abellán, hi pot participar qualsevol persona o col·lectiu resident a Tiana:

 

La temàtica haurà d’estar relacionada amb Tiana i la mateixa Festa dels Racons, és per això que el jurat valorarà la presentació d’elements i motius arquitectònics o paisatgístics de la vila. Les bases estan disponibles a la pàgina web de la Festa dels Racons, però també es poden trobar en diferents equipaments del poble com la Llar de Persones Grans o la biblioteca:

 

La recepció de les obres es farà del 13 al 24 de març a l’Ajuntament de Tiana:

 

El veredicte del concurs es farà públic a través de les xarxes socials el dia 11 d’abril a les vuit del vespre. Des de l’equip Racons animen a participar en el concurs per aconseguir que aquesta festa esdevingui, cada vegada més, una celebració protagonitzada i representada per a tot el poble de Tiana:

 

Abellán explica que ja estan treballant en el recorregut i els artistes d’aquesta novena edició. Com sempre, serà un secret fins al final. El que sí que poden confirmar és la data, dissabte 13 de maig:

 

L’acte de lliurament del premi, que consisteix en un val de 100 euros per gastar en el comerç local, es farà el mateix dia de la Festa dels Racons al parc Joan Armengol a dos quarts de nou del vespre. Allà mateix estaran exposades les obres que no hagin resultat guanyadores.

En la primera edició del concurs de cartells la guanyadora va ser la Marina Fernández, que va escollir com a protagonista a La Ben Plantada, un element icònic de Tiana que li va servir tant per establir un vincle directe amb el municipi com per destacar la figura de la dona.