Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Rússia es fixa en Tiana per promoure l’esport

Una desena d’estudiants i professors russos visiten l’Ajuntament de Tiana per conèixer el funcionament del món esportiu. Concretament, a aquesta trobada amb la regidora d’esports, Núria Blasco, i els tècnics d’esports de Tiana, l’han feta estudiants i professores de la Universitat Estatal i la Universitat Federal d’Esports i de Cultura Física d’URAL. A més, també ha vingut la directora de l’Institut de Joventut i Esports de la ciutat de Krasnodar. Una de les seves portaveus, Yulia Firsova, ha explicat que estan estudiant diversos països europeus per promocionar l’esport a Rússia, un món que s’està potenciant fa pocs anys, tal i com diuen. En aquest estudi, els ha cridat l’atenció Catalunya.

 

Després d’estar uns dies coneixent la gestió de les instal·lacions i els equipaments esportius de Barcelona, han vingut a Tiana. Firsova creu que és molt interessant veure la realitat de municipis petits.

 

El tècnic d’esports municipal, Oscar Garcia, afirma que els han parlat de diversos projectes que es treballen a Tiana. No descarta més contacte amb aquests professors i estudiants de Rússia en un futur.

 

Tots ells han estat avui visitant el Casino de Tiana, el pavelló municipal, el gimnàs Duet Sport i el camp de futbol.